Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Fotografia

Què comprovar al comprar una càmera Olympus de segona mà

10/02/2020
  • Què comprovar al comprar una càmera Olympus de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

Ja es tracti d'una càmera rèflex o mirrorless (sense mirall), les càmeres Olympus són equips de gran qualitat i molt ben valorats pels fotògrafs aficionats i professionals.

Si vols comprar una d'aquestes càmeres en el mercat d'ocasió per estalviar alguns euros, en el post d'avui et mostrem un seguit de consells, recomanacions i tot el que has de comprovar al comprar una Olympus de segona mà.

COMPROVACIÓ D'UNA CÀMERA OLYMPUS

Cada tipus de càmera Olympus pot disposar de comprovacions particulars, però indistintament del seu model (E-M1X, E-M1 Mark II, E-M5, E-M10, E-PL10, E-PL9, ...) hi ha certs aspectes similars als que hauràs de prestar atenció.

A continuació te n'enumerem alguns dels més importants:

- Cops, ratllades, ...: la principal comprovació serà la que afecta el seu estat de conservació i visual. Observa bé que no presenti excessius desperfectes i ni de bon tros algun petit trencament. Fixa't en totes i cadascuna de les seves parts.

- Model adequat: informa't sobre el model exacte que vas a comprar i presta atenció a les seves especificacions i característiques tècniques. Assegura't que és el model exacte que necessites i que donarà solució a totes les teves necessitats.

- Funcionament: realitza diverses fotografies i algun vídeo per comprovar que el seu funcionament general és el correcte.

- Elements importants: hi ha una sèrie d'elements que hauràs de comprovar de forma independent i prendre't el teu temps com són tots els botons i selectors, pantalla LCD, el visor, el flaix, rosca suport per trípode, els compartiments per a la targeta memòria i per a la bateria.

- Nombre de trets: per veure quin és l'ús real que ha rebut la càmera Olympus i el seu obturador, és recomanable saber quants trets o fotografies s'ha realitza amb la càmera.

NOTA: disposes de més info a "Com esbrinar els trets d'una càmera fotogràfica".

- Objectiu: si la càmera disposa d'objectiu, verifica que el seu funcionament també és el correcte. Aprofita per fer alguna foto i passar-la a l'ordinador. Així podràs comprovar si la foto presenta algun tipus de taca o zona fosca.

- La bateria: ha de carregar correctament i ha d'estar en bon estat. Observa que no presenti algun signe de "inflor".

- Preu: busca el mateix model i analitza el seu preu. El preu que et demanen per ella ha de ser competitiu i d'acord al seu estat de conservació. Si consideres és molt elevat, no dubtis a sol·licitar una rebaixa de l'preu.

Finalment, només convidar-te a visitar la nostra botiga en línia en la que podràs comprar tot tipus de material fotogràfic de segona mà de les millors marques (Olympus, Canon, Nikon, Sony, Pentax, ...). Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Càmeres fotogràfiques de segona mà

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 31,10 i 37,10 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més