Productes

Marques

Corporate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadísticos. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
< Tornar
Informàtica

Com vendre un MacBook Pro 16

19/02/2020
  • Com vendre un MacBook Pro 16

Què vols fer amb aquest article?

En el post d'avui compartim amb tu uns breus i interessants consells perquè puguis vendre un portàtil MacBook Pro 16 "de segona mà a el millor preu i d'una forma fàcil i ràpida.

NOTA: vàlid per a qualsevol versió del MacBookPro16,1.

VENDRE MACBOOK PRO 16 POLZADES

Actualment són molts els que van al mercat d'ocasió per realitzar la venda del seu MacBook Pro usat, ja sigui perquè no el fa servir, perquè vol canviar-lo per un model més actual o simplement perquè necessita diners.

Per això, és important que tinguis cura al màxim de tots els detalls relatius a la seva venda i que tinguis en compte certs aspectes. A continuació et mostrem els de major importància:

- Informa sobre les seves especificacions: existeixen diversos models d'aquest portàtil d'Apple i no tots són iguals ni amb les mateixes especificacions. Has informar clarament sobre les seves característiques tècniques (memòria RAM, processador, capacitat disc dur, ...).

- Deixa'l ben net: exteriorment el MacBook Pro 16" has d'estar en òptim estat. Realitza una neteja exhaustiva perquè el seu aspecte sigui l'òptim. Tingues present que com millor sigui el seu aspecte, més garantia i confiança vas a transmetre.

- Comprova que tot funcioni: no oblidis realitzar diverses tasques comunes amb el portàtil i assegurar-te que totes funcionin bé. Especial atenció a la comprovació de el Wi-Fi, Bluetooth, teclat, bateria i tots els seus ports de connexió.

- Retira el password d'usuari: per evitar problemes, recomanem que eliminis la contrasenya per accedir al portàtil.

- Esborra informació i comptes personals: no comparteixis informació personal amb el comprador. Per això no oblidis eliminar tots els teus documents personals, fotos i vídeos, comptes configurats en el portàtil (iCloud, Gmail, Microsoft, Facebook, Instagram ...), E-mails, ...

- Realitza un formateig: sempre que vagis a vendre un MacBook Pro 16 polzades, la millor de les recomanacions és formatar-lo (hard reset). D'aquesta manera aconseguiràs deixar-lo com a nou i amb la seva configuració de fàbrica.

- Preu competitiu: analitza a quin preu està venent el teu mateix MacBook Pro la competència per poder establir un preu de venda que sigui atractiu. No oblidis que el preu de venda final haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació.

- Realitza un bon anunci: és un dels aspectes bàsics i més importants. Inverteix el temps que sigui necessari per elaborar un anunci de venda que sigui de qualitat i que et permeti destacar per sobre de la resta d'anuncis. Realitza un bon títol, una bona descripció (ambdues sense faltes ortogràfiques) i afegeix diverses fotografies de qualitat en què s'apreciï detalladament el MacBook Pro. Al tractar-se d'un article de segona mà has de realitzar fotografies detall perquè el comprador pugui apreciar totes i cadascuna de les parts de portàtil. Les fotografies han d'estar realitzades amb una bona càmera i han d'estar correctament enfocades, enquadrades i il·luminades.

Si vols, pots fer clic al següent enllaç per contactar amb el nostre departament de compres perquè et poguem passar la nostra millor taxació:

>> Vendre Online un MacBook Pro 16" de segona mà

Finalment, acabem recordant-te que a Renuevo podràs vendre tot tipus d'articles amb la màxima de les garanties i sense moure't de casa. Nosaltres ens ocuparem de recollir l'article on tu ens indiquis i un cop rebut a les nostres instal·lacions i prèvia verificació de l'estat de conservació i funcionament, procedirem a ingressar-la quantitat de diners en 24H.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què vols fer amb aquest article?

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo
Compartir  
< Tornar

Vendre or - 18K

Preu: Entre 33,90 i 39,90 €/Gr

  
He llegit i accepto les Condicions generals i la Política de privadesa de Renuevo

Qui som

Ens dediquem a la compra i venda de productes de segona mà, abastant una àmplia gamma d'articles. Per aquesta raó el nostre equip es compon d'especialistes en cada família de productes a fi de poder donar les millors respostes a les necessitats dels nostres clients. Qualsevol dubte, qualsevol informació, qualsevol aclariment que precisis sempre trobarà la resposta adequada en el nostre equip d'especialistes de la nostra botiga de segona mà.

A través del nostre portal, podràs comprar productes de segona mà de tot tipus, com joies, mòbils, rellotges, càmeres fotogràfiques i molts altres; o també tens la possibilitat de vendre coses de segona mà que ja no utilitzis.

Tant si vols comprar un article de segona mà o vendre un producte, a Renuevo et donem la possibilitat de realitzar el procés totalment on-line de forma ràpida, senzilla i còmoda.
 
Veure més