Quina Traktor Kontrol S2 comprar en funció de les seves diferències

Quina Traktor Kontrol S2 comprar en funció de les seves diferències

A l'hora de comprar (o vendre) aquesta coneguda controladora DJ de la signatura Native Instruments en el mercat d'ocasió, és important que tinguis present que hi ha diverses versions de el mateix model.
En el post d'avui i per facilitar la teva compra et mostrem les diferents versions de la Traktor S2 de segona mà i quines són les diferències entre elles. Una cosa que sense cap dubte t'ajudarà en la pressa de decisió del model que més s'adapti a les teves necessitats.
MODELS I VERSIONS DE LA TRAKTOR S2 (MK1, MK2 i MK3)
La Traktor Kontrol S2 de segona mà disposa de diverses versions (o revisions) que s'identifiquen amb les lletres MK i que van apareixent amb el pas el temps i incorporen noves millores i funcionalitats.

La controladora S2 és de 2 canals i està pensada per a Traktor, però si bé quan la controladora és nova portar un codi de llicència per utilitzar aquest programa, al mercat de segona mà sol trobar-se sense aquest codi.

La primera diferència que podem remarcar entre el model MK2 i el MK1 és que aquest últim no soporta l'app d'Apple que permet utilitzar la S2 com controladora en un iPhone o iPad i poc a poc perd compatibilitat amb els diferents dispositius d'Apple ( iOS).

Una altra diferència és que la versió MK2 rep una secció dedicada a la funció Flux (conegut com Roll a Serato) que pot ser manipulada des de la taula. També presenta que els pads de goma ara són RGB retroil·luminats. Quant als Jog Wheels aquests són d'alumini a diferència dels de plàstic de la versió MK1.

El model Traktor S2 MK2 també presenta una secció de Booth que permet tenir un control de la monitorització independent tant del màster com del CUE, el que afegeix una sortida RCA extra que la seva predecessora MK1 no tenia.

Amb el pas el temps Native instruments ha tret a mercat la tercera revisió d'aquesta controladora de 2 canals. Ens referim a la versió MK3.

La primera gran novetat de la MK3 és que ve amb llicència del Traktor Pro 3, nova versió del programa de Native Instruments. També cal recalcar la presència de 16 PADS retroil·luminats RGB d'expressió que permeten utilitzar de manera intuïtiva les nova funcions del Traktor 3.

No obstant això, els controls d'efectes que les seves predecessores si tenien a la part superior de la taula i guanya en presència al control de filtres a la línia dels equalitzadors la qual cosa ja és un estàndard en la indústria de taules per a DJ. És de remarcar també que aquest únic control també serveix com assignable a altres 4 efectes.

Una altra diferència de la Traktor S2 MK3 de segona mà està que els Jogs de control són més grans respecte a les seves versions anteriors.

Totes tenen punts a favor i punts en contra, aspectes que a alguns usuaris li semblaran beneficis i a altres defectes.

A Renuevo disposem dels 3 models (MK1, MK2 i MK3) d'aquesta controladora. Comprem i venem aquesta controladora de segona mà a el millor preu i amb la màxima garanties.

Per comprar o vendre la teva fes clic en algun dels següents enllaços:

- Comprar online Traktor S2 de segona mà

- Vendre online Traktor S2 de segona mà

Així mateix recordar-te que també estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'articles per a DJ de les millors marques.

Com sempre a Renuevo, la botiga online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una controladora Traktor Kontrol de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.