Llicències dels programaris per controladores DJ

Llicències dels programaris per controladores DJ

Traktor, Serato i Rekordbox són els 3 programari més populars per controladores i gran part del valor d'elles en el mercat de segona mà ve associat a si tenen o no la llicència disponible per poder ser utilitzades.

En el post d'avui analitzem el que fa a la llicència d'aquests tres programaris perquè disposis de valuosa i útil informació abans de comprar qualsevol controladora DJ nova o de segona mà.

SERATO, REKORDBOX I TRAKTOR

Abans de res i a mode informatiu, només recordar que qualsevol d'aquests 3 programaris podrà ser controlat des de la pròpia controladora i t'ajudaran a realitzar tot tipus de mescles i efectes.

Amb Serato és bastant fàcil el procediment, les seves llicències vénen associades a un nombre en el maquinari, de manera que s'activen únicament fent Plug and Play. La llicència del programa està vinculada únicament a la controladora, un cop la mateixa és desconnectada de l'ordinador, el programa Serato torna a la seva versió gratuïta.

Rekordbox és una mica més complicat ja que recentment hi va haver un canvi a la Polítiques de Llicència i ara Rekordbox únicament es pot accedir mitjançant subscripció (pagant una quota mensual) llevat que posseeixis alguns models específics que activen la llicència de la manera performance de la mateixa manera que ho fa Serato, és a dir Plug and Play.

Si compres una controladora que tingui una llicència de la seva versió anterior, és a dir Rekordbox 5, has de verificar que es trobi desactivada del compte Pioneer de l'antic propietari. La llicència ve escrita en un cartró dins de la caixa de la controladora i perdre aquest numero normalment significa perdre la llicència per complet.

NOTA: cal aclarir que Pioneer ha deixat de donar suport a aquesta versió de Rekordbox.

Amb Native Instruments i Traktor es fa una mica més complex. Si bé el serial per aquest programari ve dins de la caixa juntament amb la controladora, per vendre o regalar la llicència d'ell mateix cal demanar l'alliberament i autorització a l'empresa. Ells verifiquen la comanda i després envien un codi de transferència que l'antic propietari ha donar-li a el nou o directament alliberen els nombre de serial que s'estaven utilitzant.

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga en línia en la qual trobaràs infinitat d'equips DJ de segona mà. Disposem de controladores, taules de mescles (mixers), reproductors, ... de les millors marques. Totes elles amb 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Agustín

Altres posts relacionats:

Equips DJ de segona mà

Consells per triar i comprar una controladora DJ

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.