Com comprovar la bateria d'un iPod Touch de segona mà?

Com comprovar la bateria d'un iPod Touch de segona mà?

La bateria és, sense cap dubte, un dels aspectes que més ens ha de preocupar a l'hora de comprar un iPod Touch en el mercat d'ocasió, ja que a primera vista és molt difícil saber en quin estat es troba. Per això, en l'article d'avui, us explicarem com podeu comprovar l'estat de la bateria d'un iPod Touch de segona mà.

LA BATERIA D'UN IPOD TOUCH DE SEGONA MÀ

Una de les millors i més ràpides formes de saber en quin estat es troba la bateria d'un iPod Touch, és mitjançant els cicles de càrrega de la bateria. És a dir, mirar quin ha estat el nombre de vegades que s'ha connectat l'iPod Touch al corrent per carregar la bateria al màxim.

Les bateries no tenen una durada infinita, de manera que si els cicles de càrrega d'un iPod Touch de segona mà és molt elevat, potser sigui millor desestimar la seva compra.

COM COMPROVO ELS CICLES DE CÀRREGA?

Per conèixer els cicles de càrrega d'un iPod Touch de segona mà, hem de fer els següents passos:

1.- Utilitzarem un software anomenat iBackupBot, que ens proporcionarà "infinita" informació sobre l'iPod Touch que volem comprar. Entre tota aquesta informació trobarem seus cicles de càrrega.

2.- Podem baixar el programa iBackupBot (versió prova) per a PC o Mac en el següent enllaç: Download iBackupBot

3.- Un cop l'hem baixat, l'instal.lem al nostre ordinador.

4.- Connectem l'iPod Touch de segona mà a l'ordinador amb el cable USB.

5.- Iniciem el programa que acabem d'instal·lar (iBackupBot)

6.- Seleccionarem el nostre iPod Touch, que apareixerà a la barra lateral esquerra. El més probable és que aparegui a la part inferior (de la barra lateral esquerra), ja que a la part superior apareixeran diverses còpies de seguretat que hàgim realitzat.

7.- Clic al botó "More information".

8.- A la pantalla que ens apareixerà a continuació, podrem veure infinitat d'informació (així com els cicles de càrrega) de l'iPod Touch de segona mà.

NOTA: aquest sistema de comprovació dels cicles de càrrega és vàlid per a qualsevol tipus d'iPod Touch de segona mà (1a, 2a, 3a, 4a, ... Generació)

Recorda que a Re-Nuevo comprem i venem tot tipus d'iPod Touch de segona mà. A més, tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona, o si ho prefereixes, pots comprar o vendre a través de la nostra botiga online, d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre un iPod de segona m 

Com resetejar un iPod Touch de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.