Què fer per vendre eines HILTI de segona mà al millor preu

Què fer per vendre eines HILTI de segona mà al millor preu

És ben sabut per tots que HILTI és una de les millors marques que podem trobar al mercat actual. Concretament, són fabricants de tot tipus d'eines per a la construcció i bricolatge, i d'una qualitat indiscutible.

Si en disposes d'alguna i ja no la fas servir, una molt bona opció pot ser vendre-la al mercat d'ocasió. Per això, en el post d'avui et mostrem un seguit d'interessants consells i recomanacions per vendre eines HILTI de segona mà.

>>> Vendre la teva HILTI de segona mà

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

La seva gran qualitat i durabilitat, fa que encara usades, les eines HILTI segueixin sent productes molt buscats i valorats per tots aquells que solen treballar amb aquest tipus d'eines.

Així que ja saps, abans de vendre-la, és important que tinguis en compte certs aspectes, perquè puguis aconseguir el màxim de diners possible en la teva venda. A continuació, us mostrem els més importants:

- Busca el seu preu nou actual: això resulta bàsic sempre que el producte encara estigui en el catàleg del fabricant i t'ajudarà molt a poder posar el preu correcte abans de vendre-ho.

NOTA: recorda que el preu que compta és el que costa en l'actualitat i no el que vas pagar el dia que vas comprar la teva Hilti.

- Neteja general: perquè puguis vendre la teva eina Hilti de segona mà al millor preu, és important que la deixis el més neta possible. Recorda que vols vendre un producte usat, de manera que la neteja és bàsica per transmetre garantia i bon funcionament.

- Comprova el funcionament: de res servirà que estigui ben neta, si després no funciona. Comprova totes i cadascuna de les seves funcions i verifica que el funcionament és el correcte.

- Cable elèctric: evita vendre eines elèctriques Hilti que tinguin el cable trencat, cremat, amb empalmaments, ... En el cas que sigui així, sempre et resultarà més rendible canviar el cable i/o endoll per un de nou. Tingues present que podràs vendre-la a un preu superior si el cable està en bon estat.

- Bateries i carregador: comprova que estiguin en bon estat i que carreguin correctament. Si disposes d'una segona bateria, no dubtis en afegir-la al producte que vols vendre. El futur comprador t'ho agrairà. Tingues present que les eines Hilti són professionals, i una segona bateria és més que recomanable per poder estar moltes hores seguides treballant.

- Caixa i accessoris: si disposa d'ells, també hauràs incloure'ls. D'aquesta forma podràs incrementar el preu de venda. Tingues present que molts accessoris (cisells, pales, ... amb sistema SDS) poden arribar a tenir un preu bastant elevat.

- Busca preus per internet: per poder esbrinar per on van els trets pel que fa al preu de venda, pots visitar infinitat de plataformes de segona mà a internet. T'ajudaran molt a saber quants diners pots demanar per la Hilti de segona mà que vols vendre.

- Preu a RE-NUEVO: et convidem a visitar la secció "Vull Vendre" en què trobaràs infinitat d'Eines de segona mà i el preu que paguem a la nostra botiga online. Fes clik a "Vendre eines HILTI".

Finalment, recorda que a Re-Nuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'eines Hilti. I no oblidis que totes les nostres eines de segona mà disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar eines HILTI de segona mà

Què comprovar en comprar una atornilladora HILTI de segona mà

Comprar eines HILTI de segona mà (trepant, atornilladora, martell, martell perforador, maquina fixació directa, serres, ...)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.