En què fixar-se a l'hora de comprar una aspiradora ROOMBA de segona mà?

En què fixar-se a l'hora de comprar una aspiradora ROOMBA de segona mà?

Si t'has de decidit a comprar una aspiradora Roomba en el mercat de segona mà, per tal d’estalviar diners, hi ha certes recomanacions que hauràs de tenir en compte per no equivocar-te en la teva compra.

Per això, en el post d'avui et mostrem tots aquells aspectes en què t'has de fixar i que mai has d'oblidar abans de comprar el teu robot aspirador iRobot Roomba.

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Actualment hi ha infinitat de models d'aquest conegut robot aspirador entre els que podràs triar. Per tant, abans de comprar el teu, has d'informar mínimament sobre totes les funcionalitats que té el model en concret que vols comprar i si compleix amb les teves expectatives i necessitats.

NOTA: les principals sèries del Roomba són la 600, 700, 800 i 900. I dins de cadascuna d'elles hi ha diversos models amb diferents especificacions i funcionalitats.

Un cop comprovat que el model que vols comprar, complirà amb les teves necessitats, arriba el moment de fixar-se en que el seu funcionament i preu és bo.

Els principals aspectes en què hauràs de fixar-te són:

1.- Comprova que no presenta desperfectes, trencaments, ... i que evidentment funciona correctament. No oblidis verificar totes les funcions del robot Roomba.

NOTA: alguns dels elements en què t'has de fixar són les rodes, els botons, capacitat d'aspiració, Wi-Fi, ...

2.- Fixa't que el robot aspirador disposa de tots els accessoris de neteja necessaris (raspalls, filtres, ...).

3.- Comproba i verifica el funcionament del carregador i de la batería.

4.- Un altre dels aspectes en què hauràs fixar-te i que és d'elevada importància, és el preu. Fixa't tant en el preu nou (veure Web Oficial, El Corte Inglés, Mediamarkt, Amazon, ...) com en el de segona mà (buscar a plataformes i webs de segona mà). D'aquesta manera esbrinaràs si el preu que et demanen per ell és competitiu.

NOTA: si el preu és excessivament baix, evita comprar-lo. Segurament es tracti d'una unitat espatllada o d'origen il·lícit.

Acabem recordant-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de robots Roomba de segona mà. Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar i vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Errades típiques i comuns d'un iRobot Roomba de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.