Què és i en què consisteix el Re-Gifting?

Què és i en què consisteix el Re-Gifting?

Durant els propers dies (Nadal, Amic Invisible, Pare Noel, Cap d'Any, Reis Mags, ...) és previsible que rebem una quantitat important de regals. Regals que en la majoria d'ocasions seran del nostre grat. Però, que passa si no ens agraden?

Doncs és precisament en aquests casos, en què el Re-Gifting pot ser-nos de gran utilitat. A continuació t'expliquem què és i en què consisteix.

EL RE-GIFTING

Doncs com el seu propi nom indica, el Re-Gifting significa "Re-Regalar" o en molts dels casos "Re-Vendre". Aquesta última pràctica, té una major i creixent acceptació.

El Re-Gifting (o regift) és una pràctica molt utilitzada a la resta d'Europa, encara que a Espanya cada vegada té més presència i és utilitzada per molts dels consumidors.

Mitjançant el Re-Gifting podrem vendre aquell o aquells regals de Nadal que no ens han agradat o que simplement ja tenim. D'aquesta manera, aconseguirem fer-nos amb una mica de diners, ja sigui per comprar un altre regal o simplement per acabar en la nostra cartera.

El mercat de segona mà és essencial per donar sortida a aquesta mena de regals. A més, al ser articles nous, la quantitat de diners que podrem obtenir serà bastant elevada i propera al seu preu nou.

NOTA: al mercat d'ocasió pots vendre des de mòbils, articles electrònics, joies d'or, ordinadors i portàtils, consoles o videojocs, càmeres fotogràfiques, electrodomèstics, instruments musicals, bicicletes, ulleres de sol, articles escriptura, ...

Si has rebut un regal que no t'agrada o que ja tens, no dubtis a vendre’l. Sens dubte, la forma més senzilla de guanyar uns euros. I ara a Renuevo podràs fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

>>> Vendre aquells regals que no t'han agradat (Re-Gifting)

Finalment recorda que a la nostra botiga online disposem d'una dilatada experiència tant en la compra com en la venda de tot tipus d'articles de segona mà. I no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els productes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

No han encertat amb els teus regal? Ven-los

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.