Consells per comprar un robot ROOMBA de segona mà

Consells per comprar un robot ROOMBA de segona mà

Un dels electrodomèstics que actualment tenen més presència en qualsevol llar és l'aspirador iRobot Roomba. Sens dubte, un fantàstic equip capaç d'estalviar-nos molt temps a l'hora de realitzar la neteja de casa nostra.

Comprar-ne un al mercat d'ocasió és una excel·lent idea per estalviar una mica de diners, però hi ha certs aspectes que és important tenir en compte. En aquest post et mostrem els principals consells i recomanacions per comprar un robot de neteja Roomba de segona mà.

>> Veure el nostre estoc en robots de neteja de segona mà

COMPRAR iROBOT ROOMBA DE SEGONA MÀ

A l'hora de triar i comprar un robot aspirador Roomba de segona mà perquè puguis mantenir nets els sòls de casa teva, hi ha certes recomanacions que has de tenir presents, així com diverses comprovacions a realitzar, per verificar que el Roomba usat que compraràs funciona correctament.

Les principals comprovacions i proves són:

- Aspecte visual: fixa't bé en quin és el seu estat de conservació i en què no presenta cops, ratllades importants o qualsevol altre tipus de desperfecte o trencament. El Roomba s'ha de trobar en bon estat.

- Funcionament: no cal dir que el Roomba haurà de funcionar correctament. Comprova que sigui així. Recorda comprovar els modes de programació, detector d'altures, ... i altres funcions que pugui tenir.

NOTA: disposes d'informació sobre com solucionar alguns dels seus típics errors de funcionament a "Roomba 500, 600, 700 i 800 no s'encenen o no es carreguen".

- Bateria i base de càrrega: verifica que al connectar el Roomba a la base de càrrega (Home Base) aquest càrrega de forma correcta. Comprova també que disposi del cable d'alimentació i que aquest no presenti empalmaments. L'autonomia de les bateries usades pels iRobot Roomba és de 90-120 minuts. Realitza una càrrega de la bateria al màxim i comprova que el seu temps de funcionament no sigui massa baix.

NOTA: si tens dubtes sobre l'estat de la bateria, no dubtis a retirar la tapa inferior (necessites treure 5 cargols) i podràs verificar que la bateria no presenti bonys o pèrdua d'àcid.

- Aspiració: encén el Roomba i verifica que sigui capaç d'aspirar.

- Les rodes: comprova que estiguin fermament agafades, que giren perfectament i que no presenten desperfectes.

- Accessoris: fixa't bé en què disposi de tots els accessoris imprescindibles, filtres, raspalls, ...

- Preu nou: en el cas que el Roomba encara estigui en catàleg, és més que recomanable esbrinar el seu preu nou, per d'aquesta manera esbrinar el que t'estalvies i saber si el preu que ens demanen per ell és una bona o mala oportunitat .

- Preu de segona mà: el preu ha d'anar d'acord al seu estat de conservació i a si disposa (o no) d'accessoris. Prova a navegar per webs o plataformes de segona mà, per comprovar quin és el preu "normal" del mateix robot Roomba que vas a comprar al mercat de segona mà. D'aquesta manera sabràs si estàs davant d'una bona oferta. Si el preu fos molt més elevat que la competència, sempre podràs utilizar-ho com a argument per sol·licitar una rebaixa del preu.

- Preu lògic: compte amb aquells robots Roomba que tinguin un preu massa baix o exageradament baix. Segurament es tracti d'una unitat que no funcioni o que és d'origen il·lícit.

- Garantia: tracta de comprar el teu Roomba usat en establiments o botigues online que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia. No oblidis sol·licitar el tiquet o factura de compra.

Esperem que aquests consells t’hagin estat d'utilitat i et convidem a navegar pel nostre bloc a la recerca de noves i interessants recomanacions sobre tota mena d'articles de segona mà.

Finalment, recorda que a la nostra botiga online podràs comprar o vendre tot tipus de robots Roomba de segona mà al millor preu de mercat. I no oblidis que tots els nostres robots de neteja disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com comprar o vendre un iRobot Roomba de segona mà

Com actualitzar el programari del robot aspirador LG HomeBot de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.