Consells per comprar una cadira de rodes de segona mà (Part 1)

Consells per comprar una cadira de rodes de segona mà (Part 1)

Un dels productes de la nostra botiga online que millor sortida tenen i que permeten estalviar una important quantitat de diners, és la cadira de rodes.

Per ajudar-te a la seva adquisició, en el post d'avui et mostrem un seguit d'interessants consells i recomanacions perquè puguis comprar una cadira de rodes de segona mà amb total èxit.

QUINA HE DE TRIAR?

Abans de valorar totes aquelles comprovacions que has de fer, és més important triar la que millor s'adapti a les teves necessitats. Per això, a continuació us mostrem els diferents tipus de cadires de rodes, així com unes consideracions prèvies i que has de tenir en compte abans de realitzar la seva compra.

NOTA: si tens dubtes sobre quina és la més adequada per a tu, és important que consultis amb el teu metge o amb qualsevol centre especialitzat en ortopèdia.

- Tipus i model: hi ha diversos tipus de cadires. Tot i que poden existir models molt concrets, els més habituals són les cadires de rodes manuals, cadira de rodes per trànsit, cadires de rodes elèctriques i cadires de rodes per a activitats esportives.

- Tipus de rodes: escull les rodes que mes s'adaptin a les teves necessitats. Existeixen models amb rodes del darrere grans o amb rodes del darrere petites. Així mateix, també s'ha de triar entre rodes inflables o rodes rígides. Les de rodes gran són les més recomanables si seràs tu qui vulgui moure la cadira sense la necessitat d'una tercera persona.

- Cadira Fixa o plegable: hauràs de tenir-ho sempre en compte.

- Material fabricació: no totes les cadires estan fabricades amb el mateix material, de manera que hauràs de tenir-ho en compte. Existeixen cadires fabricades en acer, acer lleuger, alumini, titani i fibra de carboni. El material triat afectarà el seu pes total i al seu preu.

- Amplada de la cadira: un altre dels detalls de la cadira és la seva amplada, que haurà d'anar d’acord al teu pes (persona prima, robusta o molt robusta). Hi han cadires de 40 cm., 42 cm. o +42 cm.)

- Comoditat: si l’hauràs d’usar durant moltes hores al dia, és important que la cadira sigui còmoda.

- Suport per als peus: no tots són iguals. Comprova que et siguin útils i fàcils d'obrir o plegar.

- Amb o sense reposacaps: tot i que la majoria de cadires de rodes no disposen d'ell, en alguns casos pot resultar més que útil o fins i tot necessari.

En la següent part d'aquest post, ens centrarem en totes les comprovacions a realitzar, per verificar que la cadira de rodes funciona correctament i que no presenta desperfectes o errors de funcionament.

Finalment, recorda que a la nostra botiga online pots comprar o vendre qualsevol tipus de cadira de rodes de segona mà al millor preu. A més podràs fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I no oblidis que tots els nostres articles disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.