Consells per comprar productes de segona mà en botigues online (Part 1)

Consells per comprar productes de segona mà en botigues online (Part 1)

Quan accedim a una botiga o plataforma online de segona mà, si el que volem és comprar un producte, el més probable és que haurem de realitzar el pagament via online.

Per tal d’evitar possibles "ensurts" i garantir la teva compra al màxim, en el post d'avui et mostrem una sèrie de consells perquè puguis comprar online productes de segona mà de forma totalment segura i amb total garantia.

NOTA: aquest tipus de consells ens seran útils per evitar qualsevol tipus d'estafa.

COMPRAR SEGONA MÀ (via Online)

El mercat de segona mà en els últims anys ha crescut de forma exponencial, de manera que actualment hi ha infinitat de plataformes i botigues online dedicades a la compra i venda de productes de segona mà.

Si compres en una d'elles, i vols saber si pots pagar online de forma totalment segura, a continuació et mostrem una sèrie de consells i recomanacions.

Així mateix, també et mostrem els principals sistemes de pagament online a (veure "Sistemes de pagament online per comprar productes de segona mà"

Consells, recomanacions de compra online

Aquests són els principals aspectes a tenir en compte a l'hora de pagar via online:

- Compra a particular: si anem a comprar un producte de segona mà a un particular, la millor de les opcions és fer el pagament personalment. A més, si ho fem de forma presencial, podrem veure i provar l'article.

- A qui vas a comprar ?: fixa't bé en què les botigues online de segona mà disposin d'una pàgina en la qual puguis trobar informació sobre el propietari de la botiga. El la majoria de les ocasions la podràs trobar al peu (part inferior) de la pàgina web. Busca paraules tipus: "Nota Legal", "Avís Legal", "Àrea Legal", "Condicions d'ús", "Avís Legal i Privacitat", ...

NOTA: si la botiga online no disposa d'aquesta informació, és recomanable que no compris en ella.

- Pàgina "Qui som": no deixis de llegir aquesta pàgina. Normalment totes les botigues online disposen d'aquesta pàgina en la qual fan una breu descripció de la botiga. D'aquesta manera podràs conèixer millor a l'empresa.

- Web de "Garantia": sempre recomanem que llegiu aquesta pàgina. Normalment les botigues online tenen ubicat aquest enllaç a la part inferior de la web. Així mateix, recomanem que compris productes de segona mà en aquelles botigues que ofereixin algun tipus de garantia.

- Preus "exageradament" baixos: desconfia d'aquelles botigues online que ofereixin productes de segona mà a preus massa (o exageradament) baixos. El més probable és que es tracti de productes espatllats o de dubtosa procedencia.

- Anuncis ben redactats: els anuncis o descripcions de producte de qualsevol botiga online han d'estar escrits de forma correcta. Si presenta massa faltes ortogràfiques o utilitza paraules poc comunes, és millor desestimar la compra.

- Contacte i / o telèfon: sempre hauràs de poder contactar amb la botiga online. Comprova que disposes d'informació per contactar via online, xat, telèfon, whatsapp, ... Hauràs desconfiar en el cas que no disposis de cap tipus d'informació per contactar amb la botiga.

- Connexió d'internet segura: per temes de seguretat (garantir la compra), és preferible que evitis comprar via online mitjançant xarxes Wi-Fi gratuïtes. És més recomanable fer-ho des de xarxes WI-FI que coneguem i que siguin de la nostra confiança.

En la segona part d'aquest post, analitzarem els principals sistemes de pagament online que podem usar a l'hora de comprar productes de segona mà.

Acabem recordant-te que a Re-Nuevo, estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'articles de segona mà. I no oblidis, que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre productes de segona mà per internet (via online)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.