Comprar o vendre una bicicleta fixie de segona mà (de pinyó fix)

Comprar o vendre una bicicleta fixie de segona mà (de pinyó fix)

Segurament has vist per la ciutat infinitat d'aquest tipus de bicicletes i és que cada dia són més els adeptes a la moda i al fenomen fixie. Si tu també estàs interessat en aquest tipus de bicicletes, però t'agradaria estalviar alguns diners en la seva compra, una molt bona opció és comprar una bicicleta fixie de segona mà (també conegudes com bicicletes de pinyó fix).

QUÈ ÉS UNA BICICLETA FIXIE?

Abans de res, ens agradaria aclarir què és i en què consisteixen aquest tipus de bicicletes de segona mà. Encara avui en dia, alguns dels nostres clients tenen dubtes sobre el seu funcionament.

Les bicicletes fixie, de pinyó fix o fixed gear, són un tipus de bicicleta "monomarxa", normalment urbana, en què el pinyó posterior és fix i sempre girarà si la bicicleta està en moviment. És a dir, quan pedalem i fem girar la roda del darrere, com el pinyó és fix, els moviments que realitzem amb els pedals seran exactament els mateixos que transmetrem a la cadena ia la roda del darrere. Si pedalem cap endavant la bicicleta avançarà, si deixem de pedalar la bicicleta frenarà i si pedalem cap enrere la bicicleta "retrocedirà".

Com hem comentat, això serà possible gràcies al seu pinyó fix. No com passa amb les les bicicletes "normals", ja que aquestes vénen equipades amb un "pinyó lliure". En aquestes últimes quan deixem de pedalar (o fins i tot pedalant cap enrere) la bicicleta i la roda del darrere segueixen avançant i segueixen la seva marxa de forma normal.

COMPRAR O VENDRE BICICLETES FIXIE DE SEGONA MÀ

Comprar una bicicleta Fixie de segona mà, és una molt bona forma d'estalviar diners. Això si, perquè la compra d'aquest tipus de producte sigui tot un èxit, és important tenir en compte una sèrie d'aspectes. A la nostra web, posem a la vostra disposició una sèrie de consells que estem segur seran del vostre interès:

Consells per comprar o vendre una bicicleta de segona mà

Comprar o vendre una bicicleta de segona mà: uns consells

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre la teva bicicleta fixie de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les nostres bicicletes. Et convidem a visitar la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes pots visitar la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre la teva bicicleta d'una manera fàcil, ràpida i còmoda.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.