Com vendre fàcilment els teus productes de segona mà mitjançant Skype

Com vendre fàcilment els teus productes de segona mà mitjançant Skype

Cada dia són més els que prenen la decisió de vendre productes usats, buscant treure alguna rendibilitat a allò que ja no utilitzen. Si alguna vegada has pensat en vendre els teus articles a través d'internet, però el fet de no saber qui hi ha darrere t'ha fet desistir, a Re-Nuevo et convidem a que contactis amb nosaltres mitjançant la vídeo trucada. Et convidem a que venguis els teus productes de segona mà, contactant amb els nostres comercials a través de Skype.

VENDRE A RE-NUEVO MITJANÇANT SKYPE

L'ús del servei de vídeo trucades Skype, és una altra de les vies que pots utilitzar per contactar amb nosaltres i vendre'ns els teus productes de segona mà. S'afegeix a les altres opcions que tens per contactar amb Re-Nuevo (presencial botiga, telèfon, mail, formulari web, whatsapp, xarxes socials).

Un dels avantatges que tens amb Skype, és que podràs realitzar una vídeo trucada i negociar directament amb algun dels nostres comercials des de qualsevol dispositiu, ja sigui un mòbil, portàtil, ordinador o tablet. Gràcies a Skype podràs vendre els teus productes de segona mà d'una manera fàcil, ràpida, còmoda.

COM CONTACTAR AMB RE-NUEVO

Per contactar amb nosaltres a través de Skype, només necessitaràs donar-te d'alta al servei de forma gratuïta i contactar amb el nostre usuari Skype: tiendarenuevo

Si no tens compte d'usuari Skype, pots registrar-te gratuïtament en el següent enllaç (https://login.skype.com/login). I si vols descarregar Skype al teu PC, Mac, smartphone, tablet, iPad ... pots fer-ho fent clic a l'enllaç que et mostrem a continuació: http://www.skype.com/es/download-skype/

Ara, si vols vendre alguna cosa de segona mà podem arribar a un acord amb el preu mentre ens veiem la cara. Recorda que per contactar amb nosaltres, a Skype som "tiendarenuevo"! T'esperem!

Com sempre s Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.