Com puc fer mes atractiva una PS4 de segona mà per vendre-la

Com puc fer mes atractiva una PS4 de segona mà per vendre-la

Quan un té la intenció de vendre alguna cosa al mercat de segona mà, sempre busca dues coses: vendre-ho ràpid i al millor preu.

Per això, i per si vols vendre una PlayStation 4 (PS4) de segona mà, en el post d'avui us mostrem alguns trucs per fer més atractiu aquest producte, i incrementar així, les teves possibilitats de venda.

TRUCS PER VENDRE LA TEVA PS4

Per aconseguir que puguis vendre el teu consola PS4 de la forma més reeixida possible, heu de fer certs procediments i que es basaran en el següent "concepte": deixar la PlayStation 4 tal com t'agradaria trobar-la a tu. És a dir, gairebé com si fos nova.

- La importància d'una bona imatge: una imatge vals més que mil paraules, i de res serveix tot el que puguis dir, si visualment la PS4 està bruta. Per això, els nostres primer consells és que netegis la teva PlayStation 4 a consciència. Es tracta d'un producte de segona mà, de manera que una bona neteja és més que recomanable.

- Deixar-la "com a nova": la millor opció per aconseguir que la consola quedi com acabada de sortir de fàbrica, és formatar-la. El futur comprador ho agrairà ja que tindrà la sensació d'estar estrenant consola, i no haurà de preocupar-se per esborrar totes les dades de l'antic propietari.

NOTA: trobaràs informació detallada sobre com realitzar aquest procés a "Instruccions per a formatar una PS4".

- Preu atractiu: un dels aspectes que més pot ajudar-te a vendre la teva consola és el preu. Un preu competitiu, ajustat i "atractiu", farà que els possibles compradors es fixin en la teva consola i mostrin interès per ella. En definitiva, que les teves opcions de venda seran més elevades.

NOTA: cuida bé l'aspecte del preu i tingues present que aquest ha d'anar d'acord a l'estat de conservació de la PS4. No tindrà el mateix preu una consola usada però en perfectes condicions, que una altra que mostra signes evidents d'un ús intensiu.

- Acompanya dels seus accessoris: sempre és aconsellable vendre la teva PlayStation 4 de segona mà juntament amb un comandament (com a mínim), cable USB per carregar el comandament, cable de corrent i un cable HDMI.

- Caixa original: afegir la caixa original al costat d'un producte de segona mà, sempre transmet una bona cura per part del propietari. Per això, si la tens, afegeix-la sempre.

- Afegeix un o diversos jocs: pot resultar molt atractiu afegir algun joc amb la teva PlayStation 4. I si a més és de regal, millor que millor. El comprador ho agrairà.

També volem recordar-te que a Renuevo (Botiga Online de segona mà), estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de consoles PS4 de segona mà a major preu. Si t'interessa, ara pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar una PlayStation 4 (PS4) de segona mà

Consells per comprovar el comandament d'una PS4 de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.