Consells per comprar eines Milwaukee de segona mà

Consells per comprar eines Milwaukee de segona mà

Milwaukee, els inicis dels quals es remunten a l'any 1924, és un dels millors fabricants pel que fa a eines professionals. Està especialitzada en el disseny i fabricació d'eines d'alta qualitat i durabilitat.

Accedir al mercat d'ocasió per comprar-ne una, és una molt bona opció si vols estalviar alguns euros. Perquè puguis fer-ho amb la màxima garantia, en el post d'avui et mostrem uns interessants consells perquè puguis comprar eines Milwaukee de segona mà.

NOTA: Milwaukee disposa d'eines per a l'automoció, fusteria, electricitat, construcció, bricolatge, fontaneria, instal·lació aires condicionats, ...

MILWAUKEE DE SEGONA MÀ

Una de les principals coses que has de tenir en compte, és comprovar que l'eina que vagis a comprar s'adapta perfectament a les teves necessitats. Si necessites informació detallada sobre la Milwaukee que vols comprar, pots visitar la seva web oficial.

Pel que fa a les eines Milwaukee de segona mà, aquests són els principals consells de compra i aquelles verificacions que sempre has de fer:

- Estat de conservació: comprova que no presentin desperfectes, cops importants, trencaments, ... L'eina ha d'estar en òptimes condicions. Recorda que són màquines professionals, pel que és normal que presenti ratllades, brutícia, ... Que això no et faci desestimar la compra.

- Funcionament: comprova que l'eina Milwaukee de segona mà funcioni correctament i que no presenta errors. Verifica totes i cadascuna de les seves funcions. Dedica el temps que sigui necessari a realitzar les teves comprovacions.

- Olor: deixa una estona l'eina en funcionament i olora-la. En cas que el motor o alguna part es trobi en mal estat, l'eina farà una olor a cremat. Si fos així, NO has de comprar l'eina.

- Elèctrica o a Bateria?: en el cas de tractar-se d'una eina de funcionament a bateria, has de parar especial atenció. Comprova que carrega correctament i que la bateria té una durabilitat correcta. Sempre és recomanable comprar eines de segona mà que disposin de 2 bateries. Verifica que el carregador no estigui trencat o en mal estat.

NOTA: et recomanem la lectura de "Tipus de bateries recarregables d'eines de segona mà"

- Cables: comprova i verifica que els cables elèctrics no presentin empalmaments, talls, ... El cable ha d'estar en òptim estat. Comprova també l'endoll.

- Caixa i accessoris: independentment de l'eina (trepant, martell, atornilladora, serres, ...), sempre és recomanable que aquesta vingui acompanyada de la seva caixa de transport. Si a més disposa d'accessoris originals (puntes, pales, ...), millor que millor.

- Garantia: compra les eines Milwaukee de segona mà en establiments que sigui de la teva confiança i que t’ofereixin algun tipus de garantía. I no oblidis mai de sol·licitar el tiquet o factura de compra.

Esperem que aquests consells t'hagin estat d'utilitat. En trobaràs molts més al nostre blog (Consells de Bricolatge i Eines).

Finalment, no deixis de visitar la nostra botiga online, on podràs comprar i vendre infinitat d'eines Milwaukee de segona mà al millor preu i amb la millor de les garanties. I ara, pots fer-ho de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Guia pràctica per comprar i vendre eines de segona mà

Elecció d'un trepant de segona mà

Consells per vendre eines elèctriques a internet (Part 1) i (Part 2)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.