Com comprovar el comandament d'una Xbox One de segona mà

Com comprovar el comandament d'una Xbox One de segona mà

Al comprar una consola Xbox One d'ocasió hi ha certes proves que sempre haurem de realitzar, però sens dubte, una de les de major importància és la que afecta al seu comandament.

En el post d'avui ens centrarem en aquest accessori, i veurem tot el que hem de tenir en compte per comprovar el correcte funcionament del comandament d'una Xbox One de segona mà.

EL COMANDAMENT DE LA XBOX ONE DE SEGONA MÀ

Igual que en totes les consoles, el comandament és un dels elements que més rellevància té. Hem de tenir en compte que el comandament s'encarrega de transmetre'ns sensacions i és un dels principals responsables perquè puguem gaudir jugant. En molts casos, el comandament pot resultar més important que la pròpia consola.

Per verificar que el comandament de la Xbox One de segona mà funciona bé i es troba en bon estat, aquestes són les principals proves que hem de realitzar:

- Estat visual: el comandament de la Xbox One ha d'estar en bon estat de conservació. Evita comprar-ne un que presenti excessiva brutícia i desgast, cops, ratllades importants o petites ruptures.

- Sincronització: has de comprovar que la sincronització entre el comandament i la consola es realitza de forma correcta. Hi ha certs comandaments que mostren problemes en sincronitzar, pel que no podries utilitzar-lo com comandament sense fil.

- Bateria i/o piles: obre el compartiment de les piles o bateria, i comprova que no hi ha restes d'àcid o sulfat. Aprofita per comprovar que la tapa del compartiment tanca correctament.

- Càrrega de les bateries i durada de les mateixes: connecta el comandament a la consola mitjançant el cable USB i comprova que el comandament carrega correctament. Pots comprovar el nivell de bateria del comandament si mires a la part inferior dreta de la pantalla d'inici de la consola. Al desconnectar el cable de la consola, comprova que el nivell de bateria no baixi de forma alarmant. Si hi ha algun problema, abans de desestimar la compra del comandament, intenta posar piles noves.

- Auriculars: si el comandament disposa d'adaptador per als auriculars, comprova que aquest funciona bé.

- Sticks, gallets i botons: recorda que has de provar-los tots i verificar que el seu funcionament és l'òptim. No oblidis que encara que tots ells funcionin, podrien estar molt desgastats per l'ús i fer que l'experiència de joc no sigui bona (els estics molt gastats poden relliscar). Presta especial atenció a l'stick esquerre i comprova que funcioni bé i que no té molta folgança.

- Vibració: el comandament de la Xbox One disposa de la funció de vibració. Per això, hauràs jugar a algun joc que admeti la vibració i comprovar que el seu funcionament és el correcte.

NOTA: si el teu comandament de Xbox One de segona mà no funciona correctament (problemes sincronització, vibració, ...), tracta d'actualitzar la consola. En ocasions, amb una simple actualització del sistema, pot ser que el comandament torni a funcionar com el primer dia.

Acabem recordant-te que a Re-Nuevo pots comprar i vendre consoles Xbox One de segona mà al millor preu. A més totes les nostres videoconsoles disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Les fallades i errors més comuns de la Xbox One de segona mà

Consells per comprar una consola Xbox One de segona mà

Com formatar o resetejar una Xbox One de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.