Tenda de segona mà online per a Sant Boi de Llobregat

Tenda de segona mà online per a Sant Boi de Llobregat

Des de 1997, a Re-Nuevo ens dediquem a la compra i venda de tot tipus d'articles i joies de segona mà. Disposem d'un personal altament especialitzat, que podrà resoldre aquells dubtes que puguin sorgir-te a l'hora de comprar o vendre productes i joies usades.

Per això, si estàs pensant en comprar o vendre un article de segona mà, no deixis de visitar la nostra botiga online per a Sant Boi de Llobregat.

BOTIGA DE SEGONA MÀ ONLINE PER A SANT BOI DE LLOBREGAT (ONLINE)

Actualment, només oferim servei online per comprar o vendre articles de segona mà des de Sant Boi de Llobregat. Tot i axò, ja són molts els clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres per fer totes la seva compres o vendes.

Si encara no ens coneixes, et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà online per a Sant Boi de Llobregat) on podràs compra o vendre d'una manera fàcil, ràpida i sense moure't de casa.

A la nostra botiga de segona mà de Sant Boi de Llobregat disposem d'un variat estoc en tot tipus de productes de segona mà (mòbils, consoles, rellotges, càmeres fotogràfiques, ordinadors, portàtils, tablets, productes Apple, eines de bricolatge, accessoris automòbil, accessoris moto, productes de nadó, instruments musicals, ...).

Tots els nostres productes de segona mà disposa de 15 dies de prova i 1 any de garantia. Pots consultar els nostres estoc en "Vull Comprar".

NOTA: En el següent enllaç t'informem sobre tots els productes que comprem i venem "Què comprem i què venem?"

En canvi, si estàs pensant en vendre algun producte de segona mà que ja no facis servir, no deixis d'entrar a la secció de compra prement en "Vull Vendre".

I si ho prefereixes, també pots visitar-nos personalment a la nostra botiga física. Fes click en el següent enllaç per veure on estem ubicats: Botiga Re-Nuevo

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà online per a Sant Boi de Llobregat

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.