10 consells per comprar online articles de segona mà

10 consells per comprar online articles de segona mà

Avui volem compartir amb vosaltres, alguns dels consells i recomanacions que considerem més importants a l'hora de comprar productes de segona mà via online.

Per això, si estàs pensant en comprar algun article usat i no vols cometre errors, no deixis de llegir aquests 10 útils consells de compra.

COMPRA ONLINE DE PRODUCTES DE SEGONA MÀ

Cada dia trobem més facilitats a l'hora de comprar a internet i és que actualment disposem d'infinitat de llocs on poder comprar articles de segona mà (botigues online, aplicacions per a mòbil/tablet, plataformes compravenda, ...).

Perquè la teva experiència de compra online sigui un èxit, aquests són alguns dels aspectes que sempre has de tenir en compte (consells):

  1. On comprar?: abans de res, hauràs de seleccionar si vols comprar el teu article de segona mà a un particular o un professional (botiga online). Si esculls comprar a un particular, el més recomanable és realitzar el pagament personalment (o per PayPal).
  2. Coneixes la botiga online?: recomanem que sempre compris en botigues que siguin de la teva confiança. Si encara no has comprat mai en ella, no deixis de consultar certa informació que sempre hauries de trobar, com ara "Qui som", "La nostra Empresa", "Coneix-nos", "Nota legal", ... Normalment aquests enllaços es troben ubicats a la part inferior del web.
  3. Quina garantia de compra ofereixen?: si vas a comprar online en alguna botiga de segona mà, comprova que sempre ofereixin garantia en els seus productes. Si desconeixes quin tipus de garantia ofereix la botiga, dins la seva web, busca algun enllaç tipus "Garantia", "Condicions d'ús", ... (normalment situats a la part baixa).
  4. Facilitat per contactar: ​​poder contactar amb la botiga de forma fàcil i ràpida és importantíssim. Busca tots els mitjans de contacte de què disposa la botiga (formulari de contacte ,email, telèfon, Skype, ...). Si a la web no apareix cap tipus d'aquesta informació i no hi ha manera de contactar-hi, millor desestima la idea de comprar-hi.
  5. Com et connectes a internet?: per comprar en una botiga online de segona mà haurem d'estar connectats a internet. Però per a poder realitzar la compra de forma totalment segura, comprova que estiguis connectat a Internet a través d'alguna xarxa que sigui de la teva confiança. Evita comprar a través de xarxes Wi-Fi gratuïtes o que no coneguis.
  6. Consulta l'URL del navegador: has de verificar que la URL és segura, però aquest procés només serà necessari quan arriba el moment de realitzar el pagament. Quan ja estiguis dins el carret i a punt de pagar (introduir les dades bancàries, de targeta, ..), comprova la URL (adreça web) comenci per "HTTPS" o que al costat de l'URL hagi aparegut la icona d'un cadenat. Si és així, pots estar segur que totes les teves dades "circularan" per internet de forma xifrada.
  7. Sistemes de pagament online: els sistemes de pagament online més comunes són la targeta de crèdit/dèbit, PayPal, transferència bancària, Iupay, Trustly. Evita usar sistemes de pagament rars o que et generin algun tipus de desconfiança. Mai, sota cap concepte, has d'enviar les teves contrasenyes o passwords a través d'email.
  8. Botigues d'aspecte professional: la botiga ha de generar confiança i ser professional. Evita comprar en botigues que no ho siguin i que tinguin infinitat de textos amb faltes d'ortografia, fotos de dolentíssima qualitat, ...
  9. Busca informació del lloc: abans de comprar, és recomanable buscar informació sobre la botiga online. Cerca opinions, testimonis, ... a internet per comprovar quina és la opinió general sobre la botiga.
  10. Preus "lògics": tots els productes de segona mà han de tenir un preu "lògic" i d'acord al que pugui estar demanant la competència. Comprova preus per internet, i verifica que els que vas a compra disposa d'un preu "normal". Si el preu fos "exageradament" baix, és millor desestimar la compra. El més probable és que es tracti d'un producte espatllat, de dubtosa procedència, ...

Finalment, aprofitem per informar-te que a Re-Nuevo (Botiga de Segona Mà) disposem d'una dilatada experiència en la compra i venda de tot tipus de productes d'ocasió. A més, tots els nostres articles disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Recomanacions per comprar productes de segona mà a internet (Part 1)

Recomanacions per comprar productes de segona mà a internet (Part 2)

Compra segura: articles de segona mà a internet

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.