A quin preu puc vendre un article de segona mà?

A quin preu puc vendre un article de segona mà?

Són moltíssims els que en infinitat d'ocasions ens pregunten quin podria ser (o hauria de ser) el preu pel qual poden vendre un producte d'ocasió. O fins i tot, hi ha qui simplement vol vendre alguna cosa i l’hi agradaria saber el preu que paguem a la botiga.

Per això i per facilitar-vos la tasca de vendre articles usats, avui volem presentar-vos la nostra secció "Vull Vendre", en la qual podreu trobar productes de segona mà amb el preu que paguem per ells.

PREU VENDA D'ARTICLES DE SEGONA MÀ

Per esbrinar el preu que paguem a Re-Nuevo per un producte de segona mà, és tan senzill com entrar a la nostra secció de venda. Pots fer-ho a:

>> VENDRE ONLINE SEGONA MÀ

Un cop dins, només hauràs de navegar entre les diferents categories de productes, a la recerca de l'article exacte que vols vendre. A continuació, prem el botó "Vendre" i omple el formulari que apareixerà amb totes les teves dades perquè puguem contactar amb tu.

En el cas que no trobessis el producte desitjat, només necessitaràs contactar amb nosaltres perquè et passem la nostra millor valoració de preu. (Contactar per vendre articles de segona mà).

NOTA: els preu de venda indicats a la secció "Vull Vendre" s’actualitzen quinzenalment. Així mateix, contínuament afegim nous productes al costat del seu preu de compra (el que paguem a Re-Nuevo).

ACONSEGUEIX EL MILLOR PREU

Aprofitem per compartir amb tu alguns enllaços que segur t’interessaran si vols vendre productes usats:

- Trucs per vendre productes de segona mà al millor preu

- Com calcular el preu de venda d'un producte de segona mà (Part 1) i (Part 2)

- Consells per vendre articles de segona mà per internet

- Errors que no has de fer al vendre un article de segona mà

- ... I molts més a: Consells de Segona Mà

Com pots comprovar, mai abans havia estat tan fàcil i còmode vendre productes de segona mà al millor preu. I tot sense moure't de casa. (VENDRE SEGONA MÀ)

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar i vendre tot tipus d'articles i joies d'or de segona mà al millor preu. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.