Consells per comprar o vendre eines MAKITA de segona mà

Consells per comprar o vendre eines MAKITA de segona mà

Actualment, Makita s'ha convertit en un dels grans fabricants mundials d'eines elèctriques professionals. Disposa de 12 fàbriques repartides per tot el món i compta amb una selecció de més de 500 models de qualitat superior, fabricats amb la més avançada tecnologia. En l'article d'avui us deixem amb una sèrie de consells per comprar o vendre tot tipus d'eines MAKITA de segona mà.

MAKITA, la més àmplia gamma d'eines professionals

Abans de comprar l'eina Makita de segona mà que més s'adapti a les nostres necessitats, podem comentar-vos que dins de l'extens catàleg de MAKITA trobarem 3 grans grups d'eines.

• Eines elèctriques Makita
• Eines a bateries Makita
• Eines pneumàtiques Makita

Dins de cadascun d'aquests grups existeixen tot tipus d'eines, cadascuna amb funcionalitats especifiques i per a un ús concret.

Una vegada ens hàgim decidit per la nostra eina Makita de segona mà, ja sigui un trepant, tornavís, serra circular, ingletadora, martell trencador... hem de tenir en compte una sèrie d'aspectes; les característiques tècniques de l'eina.

Hem de fixar-nos en la potència (W), tensió (V), r.p.m, pes, longitud del cable, pressió de l'aire... doncs no és el mateix (ni podrem realitzar el mateix treball) un trepant de 550W que un de 800W, o un tornavís a bateria de 14,4V que un de 18V o 24V.

MAKITA de segona mà. Que haig de tenir en compte?

Sigui el que sigui l'eina MAKITA de segona mà triada (tornavís a bateria, trepant percussor, martell lleuger, serra circular...) sempre serà un valor afegit que disposi de la seva caixa original. Serà de gran ajuda a l'hora de guardar i transportar la teva eina.

No hem d'oblidar una revisió visual de l'estat general de l'eina, doncs ens indiqués molt d'ella. Les eines professionals Makita poden presentar les típiques ratllades i petits cops, fruit d'un ús professional normal. Això si, no hem d'acceptar cap tipus d'eina que presenti cops importants, fissures...doncs són signes d'un mal ús i cura per part del seu antic propietari.

Si decidim comprar una eina elèctrica MAKITA de segona mà hem de fixar-nos en l'estat general del cable. No ha de presentar entroncaments, ni cables pelats, ni endolls en pèssimes condicions... El cable ha d'estar en òptimas condicions.

Si per contra decidim comprar una eina MAKITA de segona mà de funcionament a bateria, hem de prestar especial atenció a l'estat de les bateries (funcionament correcte) així com del seu carregador. En el cas d'aquest tipus d'eines és aconsellable un mínim de 2 bateries.

I si el que vull és vendre les meves eines?

En el cas que nostra intenció sigui vendre les eines Makita que tinguem, els punts anteriorment comentats també ens serviran. Solament ens faltarien afegir alguns punts i/o consells que ens serviran d'ajuda.

• Encara que sembli evident, les eines han de funcionar correctament.
• Quan més neta es l'eina Makita i en millor estat visual es trobi més diners ens donaran per ella.
• En el cas de les eines Makita de funcionament a bateria, aquestes han de trobar-se al màxim de la seva càrrega.
• Si disposem d'accessoris o complements sempre serà un plus per a la nostra eina.

Finalment comentar que si voleu vendre les vostres eines MAKITA de segona mà, podeu visitar-nos en la nostra tenda de Barcelona on valorarem les vostres eines al millor preu, o si ho desitgeu la pots vendre sense moure's de casa fent clic en el botó "Vendre".

També podeu entrar a la tenda online Re-Nuevo per comprar l'eina MAKITA de segona mà que millor s'adapti a les vostres necessitats, així com tot tipus d'eines tant professionals com de bricolatge. Fes clic en "Comprar".

Com sempre en Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

David

  

                                      

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.