Vendre productes de segona mà en Re-Nuevo: Botiga física (I)

Vendre productes de segona mà en Re-Nuevo: Botiga física (I)

Molts clients ens manifesten els vostres dubtes o inquietuds sobre els principis que seguim en Re-Nuevo per comprar productes de segona mà. Hi ha una sèrie de mites i idees preconcebudes que amb aquest article pretenem aclarir amb un sol fi: quan benes un producte teu de segona mà ho facis convençut i, a més, amb la tranquil·litat que estàs rebent un tracte just.

Aquest és justament el nostre objectiu principal: aconseguir un tracte en el qual les dues parts sortim beneficiades d'una forma similar. Per a això hem de contemplar les necessitats d'ambdues parts: d'una banda tu, que vols vendre un producte de segona mà, i naturalment aconseguir per ell la màxima taxació. Seria absurd concebre el fet d'una altra manera. D'altra banda, quan nosaltres ens interessem per aquest producte de segona mà donem absoluta prioritat no només al fet que estigui en excel·lents condicions, sinó que tu rebis un tracte el més ajustat possible a les teves necessitats sense perdre nosaltres l'oportunitat de tancar de forma efectiva aquest cicle comercial.

Com és evident que la idea de les dues parts mai és coincident, en aquesta negociació rau la clau perquè vulguis tornar a tenir tractes continus amb nosaltres, en una relació comercial tan justa com propera.

Quan vens els teus productes de segona mà a la botiga Re-Nuevo, com a venedor tens una sèrie d'avantatges que no les tindries si tractessis de vendre'ls directament: obtindràs els teus diners a l'instant, sense demores ni més preocupacions. No tindràs de dedicar-te a posar anuncis en diferents mitjans, fent les corresponents fotos, redactant textos, esperant trucades de persones possiblement interessades, atendre diferents negociacions no sempre gratificants i, finalment, després d'uns dies o setmanes, tancar la venda normalment per un preu inferior a l'esperat. Però encara no s'acaba aquí doncs tindràs d'enviar el producte o quedar en algun lloc amb el comprador per efectuar la transacció. Finalment, en ocasions, pot ser que rebis una posterior trucada de reclamació del venedor que no ha quedat satisfet per l'operació o que reclama alguna deficiència del producte.

En Re-Nuevo pretenem estalviar-tot aquest procés i els seus inconvenients. Quan véns a vendre els teus productes de segona mà a la botiga Re-Nuevo, simplement ens els portes, verificarem acuradament el seu estat, que estiguin correctes, complets i en bones condicions de funcionament; tancarem un preu d'acord amb tu i et donarem els teus diners al moment; mai més sabràs del teu producte venut. I tot això amb un tracte personal i humà, una negociació entre persones.

Nosaltres ens encarregarem de re-condicionar el producte per deixar-lo en perfecte estat per a la venda, exposar-lo i buscar un comprador, afrontarem les possibles rebaixes de preus i donarem tot un any de garantia.

El nostre objectiu és doble: tractem de conciliar de la forma més justa teves expectatives de venda amb el marge nostre necessari per afrontar els nostres costos posteriors al teu venda.

En Re-Nuevo som professionals i creiem que hi ha sempre una segona oportunitat per a molts productes que tens a casa i ja no fas servir. Som justos i propers, som lleials al nostre principi que estiguis satisfet, i creiem que la millor manera de tancar un pacte és donant-nos la mà.

A més, en Re-Nuevo pots vendre o comprar els teus productes de segona mà d'una manera ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó corresponent.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Angel

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.