Secció de venda de productes de segona mà a la nostra botiga online

Secció de venda de productes de segona mà a la nostra botiga online

Des que vàrem posar en marxa la nostra botiga online són molts els canvis i millores que hem realitzat, en busca d'oferir un millor servei als nostres clients.

Avui us volem presentar la nostra millora més recent; ens referim a la secció de venda de productes de segona mà.

Pots accedir-hi a: VENDRE ONLINE ARTÍCLES DE SEGONA MÀ

VENDA ONLINE DE PRODUCTES DE SEGONA MÀ

Tots sabeu que ja teníem una secció de venda en què podíeu vendre de tot. Però en aquesta nova secció hem evolucionat i us donem més informació i un millor servei.

Ara no només et permetem vendre coses usades, sinó que en molts dels productes fins i tot podràs veure el preu pel qual pots vendre'ns-el, és a dir el preu que et paguem i pel que t'ho comprem.

Només hauràs de navegar per les diferents categories de la pestanya "Vull Vendre" a la recerca d'allò que vols vendre. Un cop localitzat el producte de segona mà exacte, podràs comprovar el preu que paguem per ell.

NOTA: a Re-Nuevo pots vendre moltíssims productes de segona mà i te'ls paguem al millor preu (mòbils, iPhone, iPad, portàtils, portàtils Mac, rellotges, joies d'or, consoles, càmeres rèflex, bicicletes, eines bricolatge, ...).

Per vendre productes de segona mà a través d'aquest nou servei, només has de fer clic a: VULL VENDRE PRODUCTES DE SEGONA MÀ

No deixis de visitar la nostra secció de venda, ja que constantment anirem afegint nous productes que comprem, així com el preu que paguem. (Tots els preus s'actualitzaran quinzenalment).

Aprofitem per convidar-te a la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà) en la qual no només podràs vendre tots aquells productes que ja no fas servir, sinó que també podràs comprar infinitat d'articles i joies d'or de segona mà.

No oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia. T'esperem!

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.