No han encertat amb el teu regal aquest Nadal? Ven-lo

No han encertat amb el teu regal aquest Nadal? Ven-lo

Nadal o Reis Mags t'han "portat" regals que no esperaves, que no necessites ni utilitzaràs, o que simplement no t'agraden? En aquest cas, segurament t’estiguis preguntant què és el que pots fer amb ells.

QUÈ FER AMB ELS REGALS QUE NO T’AGRADEN?

El més probable és que el regal de Nadal o Reis Mags te’l lliurin juntament amb el seu corresponent tiquet de compra (o tiquet regal), pel que sempre tindràs l'opció de canviar-lo per un altre. Però si no disposes del tiquet, què has de fer? Què és el més recomanable?

Sens dubte, la millor opció és vendre-ho per d'aquesta manera treure-li una rendibilitat i aconseguir una important quantitat de diners, que podràs utilitzar per comprar-alguna cosa que si necessitis o que sigui del teu grat.

NOTA: no deixis de consultar la nostra secció "VULL VENDRE"

QUÈ ÉS EL RE-GIFTING?

El "Re-Gifting" és una pràctica cada vegada més utilitzada i més de moda a Espanya. Bàsicament consisteix a vendre aquells regals de Nadal que no han agradat, per d'aquesta manera treure una mica de diners, que podrás invertir en un altre regal.

Hi ha infinitat de regals "nadalencs" (mòbil, tablet, joies, rellotge, bossa, ulleres de sol, càmera de fotos, ...) que encara que estiguin fets amb la millor de les intencions, pot ser que no siguin del nostre grat. I tots aquests regals tenen en comú una particularitat: que són regals Nous.

Precisament el que siguin nous és un gran avantatge, ja que gràcies a la seva venda podrem aconseguir el màxim de diners possible, ja que l'article és nou i es troba en perfectes condicions de conservació.

A més, actualment disposem d'infinitat de botigues, pàgines web, botigues online, plataformes, aplicacions, ... on podrem realitzar la venda d'aquests regals d'una manera senzilla i ràpida.

Finalment, volem convidar-te a visitar la nostra botiga online de segona mà (Secció "VULL VENDRE"), on podràs vendre tots aquells regals nadalencs que no t'han agradat.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vendre productes de segona mà

Coses que has de fer al vendre un producte de segona mà

Consells per vendre articles de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.