Consells per vendre articles de segona mà

Consells per vendre articles de segona mà

Vendre articles de segona mà et permet treure rendibilitat a tots aquells productes que no fas servir i a més és una bona manera de guanyar diners. Això si, hi ha certs aspectes que has de tenir en compte si vols que la teva venda sigui tot un èxit.

A continuació et mostrem una sèrie de consells i recomanacions que mai has d'oblidar i que t'ajudaran a l'hora de vendre productes de segona mà.

VENDRE PRODUCTES DE SEGONA MÀ

Vendre en el mercat de segona mà te moltes i variades particularitats. Per això hem decidit fer una llista o guia que pugui ajudar-te a l'hora de vendre articles usats.

Aquests són 10 dels aspectes bàsics als quals has de prestar atenció:

1.- Quin canal de venda triaràs ?: abans de vendre un article de segona mà és important saber com vols fer-ho, ja que avui en dia existeixen diversos canals per a aquest tipus de venda (plataformes online, anunci en premsa, mercats, el boca -oreja, botigues de segona mà, aplicacions de mòbil, ...). És important conèixer les particularitats del que escullis.

Si vols a vendre de forma online, et recomanem la lectura de "Consells per vendre productes de segona mà per internet"

2-. Busca llocs especialitzats per vendre el teu producte: especialment útil si el producte que vols vendre és car, molt específic, enfocat a un públic molt concret, ... Pensa que hi ha llocs, webs, fòrums, ... especialitzats en la compra i venda de determinats productes de segona mà. Busca'ls i utilitza'ls.

3.- Anuncia't de forma correcta: si vols que el teu anunci destaqui de la resta de la teva competència has de fer-ho bé i de forma correcta. Un anunci ben fet t'ajudarà a vendre abans i a un millor preu.

El següent post t'ajudarà a realitzar un bon anunci "Com fer un bon anunci de segona mà"

4.- Tingues cura de la imatge: els articles de segona mà (a diferència dels nous) són tots diferents, ja que no es troben en el mateix estat de conservació i poden tenir petites o grans diferències entre ells. Per això, la imatge que mostrem d'ells ha de ser òptima i ha de cridar l'atenció del possible comprador.

En aquest post trobaràs informació sobre com aconseguir una bona imatge "Com escollir la foto per un anunci de segona mà"

5.- Preu correcte i competitiu: un altre dels elements a tenir en compte és el preu. Has de realitzar un petit estudi de mercat abans d'establir el teu preu de venda. Pensa que segurament hi ha molts altres anuncis que ofereixen el mateix, per la qual cosa el teu preu ha de ser atractiu. Hi ha altres factors que també hauràs de tenir en compte.

Tens més detalls a "Com calcular el preu de venda d'un producte de segona mà (Part 1) i (Part 2)"

6.- Com vols que et paguin ?: Si ets un particular hi ha formes de pagament que potser no podràs oferir (targeta de dèbit, crèdit, ...). Però la resta són perfectament viables i hauries oferir-les (transferència bancària, contra reemborsament, PayPal, en metàl·lic, xec conformat, ...). Has de posar totes les facilitats possibles al comprador perquè et pagui. Això si, pots posar petites condicions en alguna d'elles.

Mai acceptis un xec bancari, si aquest no està conformat per l'entitat bancària.

7.- On he de quedar amb els possibles compradors ?: depenent del tipus de producte, has de triar amb cura el lloc per veure't amb els compradors i poder mostrar i/o provar el producte que vens. En general és desaconsellable quedar al domicili particular, especialment si estàs venent productes cars; estàs donant pistes a desconeguts dels que no saps quines són les seves intencions. Es té de buscar un lloc alhora públic però que pugui tenir certa privacitat per poder veure, provar i negociar el producte amb la necessària seguretat i tranquil·litat


8.- Atenció al vendre productes cars: si estàs venent productes d'import elevat procura quedar amb els possibles compradors en un lloc segur, millor encara si no vas sol. Pots evitar molts disgustos.

9.- Fes un petit contracte: sempre que vagis a vendre un producte de segona mà (especialment entre particulars) i per evitar qualsevol tipus de reclamació és important que tot quedi reflectit per escrit.

Aquí trobaràs uns petits consells sobre com fer-ho de manera correcta "Com fer un contracte de compravenda de segona mà"

10.- No tinguis pressa: reserva't un temps per atendre els possibles compradors en els següents dies o setmanes. Si vols obtenir un bon preu per la teva venda, hauràs de tenir paciència i no caure a la primera oferta que t'arribi. Per obtenir un preu millor serà necessari dedicar-li un temps a diferents compradors per poder triar la millor oferta.

NOTA: per a més informació, consells i recomanacions a l'hora de vendre un article de segona mà, pots visitar el nostre Bloc de Segona Mà

Finalment, recorda que a Re-Nuevo comprem tot tipus de productes i els paguem al millor preu. Et convidem a visitar la nostra botiga online (www.renuevo.cat), on podràs vendre articles de segona mà d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa i amb total garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.