Consells per comprar una bicicleta de carretera de segona mà (Part 1)

Consells per comprar una bicicleta de carretera de segona mà (Part 1)

Si ets un aficionat al ciclisme i estàs pensant en canviar la teva antiga bicicleta de carretera, tingues present que comprar una al mercat d'ocasió és una molt bona opció. No només podràs accedir a bicicletes de tot tipus i categoria, sinó que també et permetrà estalviar una mica de diners.

Perquè no t'equivoquis en la teva compra, en el post d'avui us mostrem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis comprar una bicicleta de carretera de segona mà.

BICICLETA DE CARRETERA. EN QUÈ M'HE DE FIXAR?

Avui en dia al mercat de segona mà ha tot tipus de bicicletes de carretera o ciclisme (bicicletes de carretera per a principiants, per aficionats, per a professionals, ...). Per tant, no hauria de ser massa complicat trobar alguna que encaixi amb el que necessites.

De totes maneres, tingues present que abans de comprar una bicicleta de carretera de segona mà hi ha certs aspectes en què t'has de fixar. A continuació t'enumerem els més importants:

1.- Quina bicicleta necessites?: No totes les bicicletes de carretera són iguals, de manera que abans de comprar-ne una, has de tenir clar que és el que estàs buscant i el que vols comprar. Alguns dels tipus de bicicleta de carretera que tens a la teva disposició són:

> Bicicletes de carretera per passejar o fer exercici
> Bicicletes de gamma mitjana. Perfectes per a sortides de diumenge, per entrenar, fer rodet, ...
> Bicicletes de carretera de gamma alta. Ideals per a realitzar tot tipus de competicions, curses o sortides amb amics. Hi ha diferents models i hauràs de tenir en compte la disciplina que més practiques (bicicletes per triatló, bicicletes per escalar o pujar ports, bicicletes per rodar, bicicletes per sprinters, ...


2.- Quina és la teva talla?: un altre dels factors en què també t'has de fixar és la talla. De res servirà la bicicleta si aquesta és massa petita o massa gran. Sempre que tinguis la possibilitat, puja-hi, ajusta el seient correctament i comprova com et sents en ella. Si pots fer una volta amb ella, millor que millor. Si en canvi vols a comprar via online, verifica si és la talla que tu necessites.

NOTA: si no saps quina és el teu talla, et recomanem la lectura de "Com calcular la talla o mesura d'una bicicleta de carretera de segona mà"

3.- El preu: comprova que el preu de segona mà sigui l'adequat. Per a això has de buscar quin és el preu de la bicicleta der carretera nova i compara-ho amb el de la bici de segona mà. El seu preu usat s'ha d'ajustar als anys que tingui la bici i al seu estat de conservació. També recomanem que busquis en altres llocs (webs, botigues online, ...) el mateix model de bicicleta de carretera de segona mà i que comprovis que el preu és "competitiu".

NOTA: molta atenció si comproves que el preu de segona mà és "exageradament" baix. Segurament estiguis davant d'una bici espatllada o de dubtosa procedència.

4.- Confiança i garantia: sempre és recomanable que compris a botigues que t'ofereixin algun tipus de garantia i que t'ofereixin confiança. Tingues present que al tractar-se d'una bicicleta de segona mà, la garantia (normalment) només cobrirà el trencament del quadre. No cobrirà una punxada, o trencament de cadena, ... que podrien considerar trencaments pròpies de l'ús. Sigui com sigui, no oblidis mai demanar el tiquet o factura de compra.

En la segona part d'aquest post, analitzarem alguns detalls més concrets i que sempre hauràs de comprovar al comprar una bicicleta de carretera usada.

I recorda que a Re-Nuevo pots comprar bicicletes de carretera de segona mà al millor preu i amb total garantia. Tots nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online de segona mà (secció ciclisme) a la recerca de la bicicleta que més s'adapti al que busques. Podràs comprar-la d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Consells per comprar una Bicicleta de Carretera de segona mà (Part 2)

Comprar o vendre una bicicleta fixie de segona mà (de pinyó fix)

Consells per comprar una Mountain Bike de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.