Com estalviar diners al Nadal comprant regals de segona mà

Com estalviar diners al Nadal comprant regals de segona mà

Fa diverses setmanes que alguns dels nostres clients ja han començat a comprar i reservar productes de segona mà de cara a les pròximes festes de Nadal. La majoria ens comenten que compren regals amb tanta antelació per evitar les presses d'última hora i que d'aquesta manera poden fer una bona previsió de despeses i estalviar una bona quantitat de diners.

REGALAR SEGONA MÀ PER NADAL

Durant el període nadalenc solem gastar gran quantitat de diners. Són dates en què es reuneix tota la família per fer diferents i variats dinars o sopars, compostos per excel·lents aliments. També aprofitem per realitzar infinitat de regals als nostres familiars i amics (pare Noel, cap d'any, reis mags, ...). Per això, si volem estalviar una mica de diners durant el Nadal, una bona opció és fer regals de segona mà.

Això si, hem de tenir en compte el següent: 

-       Els regals de segona mà són més econòmics i poden afavorir que acabis comprant més quantitat de regals que si fossin nous. Hem de vigilar en aquest aspecte i fer una bona planificació del que anem a comprar.

-       Un regal per persona. D'aquesta forma no gastarem en excés.

-       Actualment el mercat de segona mà ha augmentat considerablement, per la qual cosa disposem d'una gran oferta en tot tipus de productes.

-       Fer la compra de regals de Nadal amb antelació afavoreix que puguem triar i comprar exactament allò que busquem. Si esperem a última hora no tindrem tant de temps per buscar i comparar preus. 

-       Hi ha infinitat d'establiments, plataformes i botigues online especialitzades en la venda d'articles de segona mà. Comprova que la que escullis t'ofereix garantia del que vagis a comprar. No oblidis mai demanar el tiquet o factura de compra.

-       Un dels regals estrella durant el Nadal són els productes electrònics. En el mercat de segona mà trobaràs infinitat d'aquests productes (mòbils, videoconsoles, càmeres fotogràfiques, ordinadors portàtils, ordinadors Mac, videojocs, etc ...).

-       Regalar joies de segona mà durant el Nadal també és una molt bona opció. L'estalvi que aconseguiràs serà molt important.

-       Comprova el PVP Nou del producte que vagis a comprar. D'aquesta manera podràs saber si el regal que vas a comprar és una bona oportunitat o no.

Altres consells que estem segurs t'ajudaran per estalviar diners per Nadal són:


Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs triar els teus regals de Nadal entre infinitat de productes de segona mà que tenim és estoc. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Et convidem a visitar la nostra botiga online, on podràs comprar els teus regals de segona mà d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. 

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.