Botiga de segona mà online per a Martorell

Botiga de segona mà online per a Martorell

Ets de Martorell i t'agradaria comprar o vendre articles de segona mà a preu d'oportunitat? Ara ja pots fer-ho d'una manera senzilla, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Per a això, només has de visitar la nostra botiga de segona mà online per a Martorell.

COMPRAR I VENDRE SEGONA MÀ ONLINE PER A MARTORELL (online)

Som una empresa que des de 1997 oferim servei de compra i venda de productes i joies de segona mà. A més, comptem amb un equip humà especialitzat en segona mà, que sense cap dubte, podrà donar resposta a tots els dubtes que puguis tenir a l'hora de comprar o vendre un article (o joia) de segona mà.

Fa uns anys, a petició de moltíssims dels nostres clients, vam decidir obrir la nostra pròpia botiga online. Actualment oferim els nostres serveis de compra i venda de segona mà en tot el territori nacional i en alguns països estrangers.

Així que ja saps, si ets de Martorell i vols comprar i vendre productes de segona mà, no deixis de visitar la nostra botiga online de segona mà.

NOTA: recorda que també pots visitar-nos a la nostra botiga física de segona mà (On som?)

BOTIGA ONLINE DE SEGONA MÀ ONLINE PER A MARTORELL

A continuació compartim amb tu els principals enllaços (links), que creiem et seran de gran utilitat:

- Si vols comprar a la nostra botiga online de segona mà online per a Martorell, només hauràs de navegar entre les diferents categories de producte de què disposem.

>>> COMPRAR Articles de segona mà
>>> COMPRAR Joies d'or de segona mà

- Si el que vols és vendre un producte de segona mà, disposes d'infinitat de vies per contactar amb nosaltres. Un cop pactat el teu preu de venda, nosaltres ens n'ocuparem de tot (recollir el producte, pagar-te els diners, ...)

>>> VENDRE productes i joies de segona mà

NOTA: en el següent enllaç pots consultar tot el que pots comprar o vendre a la nostra botiga de segona mà a Martorell (Què comprem i què venem)

Finalment, aprofitem per informar-te que tots els productes de segona mà de la nostra botiga han estat minuciosament comprovats i que disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà a Martorell.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.