Coses que sempre has de fer al vendre un producte de segona mà

Coses que sempre has de fer al vendre un producte de segona mà

Hi ha ocasions en què vendre un article usat pot arribar a ser més que complicat si no ho fem de la manera correcta i seguint certes pautes. Perquè no cometis errors, en el post d'avui et mostrem tot el que has de fer si vols vendre un producte de segona mà.

QUÈ HE DE FER AL VENDRE UNA COSA USADA?

Molts creuen que per vendre un producte de segona mà, només hem de realitzar les mateixes estratègies que aplicaríem a l'hora de vendre un producte nou. Però en realitat no és així, i hi ha certs comportaments que són propis del mercat d'ocasió.

A continuació, adjuntem alguns consells i recomanacions de venda, així com una sèrie de comportaments que has de fer al vendre artícles de segona mà:

- Netejar bé el producte: al ser un article de segona mà, el més probable és que pugui estar una mica brut. Per transmetre una millor sensació al possible comprador, haurem de feixar-lo ben net.

- Correcte funcionament: prova bé el producte que vas a vendre, i verifica que el seu funcionament és el correcte i que no presenta cap tipus de fallada, error o problema.

- Redactar un bon anunci: si decideixes aprofitar les diferents plataformes de compra i venda que hi ha a internet, hauràs de fer un bon anunci. Redacta'l bé i sense faltes d'ortografia.

NOTA: trobaràs més consells al post "Com fer un anunci per vendre productes de segona mà (Part 1) i (Part 2)"

- Fes bones fotografies: a l'anunci hauràs d'afegir certes fotografies del producte. Dedica el temps que sigui necessari i realitza fotografies de qualitat. Fes fotos generals i dels principals detalls del producte. Una bona foto t'ajudarà a vendre abans el producte, i a més transmet molta més sensació de qualitat i garantia.

- Ven a tot arreu: actualment hi ha infinitat de llocs on vendre articles de segona mà. Aprofita'ls tots.

- Compte amb el preu: consulta a quin preu està venent la competència. El preu que posis ha de ser competitiu i d'acord a l'estat en què es trobi el producte de segona mà.

- Negocia el preu si cal: no estableixis un preu fix i et neguis a negociar. Una bona negociació del preu pot resultar satisfactòria tant per al comprador com per a tu.

- No enganyis al comprador: no has de dir coses que no són certes, ni intentar "colar" possibles problemes al comprador. Si vols evitar "futurs problemes", sigues noble i sincer amb el comprador.

Aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra de tot tipus de productes de segona mà. Consulta tot el que pots vendre a la nostra botiga (Quines coses de segona mà comprem).

Si vols vendre alguna cosa usasa i que ja no utilitzes, et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs fer-ho de forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Davi
 

Altres posts relacionats:

Consells i recomanacions per vendre coses de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.