Bicicletes Mountain Bike de segona mà

Bicicletes Mountain Bike de segona mà

El ciclisme de muntanya està en auge des de fa ja uns quants anys. Solcar les muntanyes amb una bicicleta s'ha convertit en l'esport preferit de molts usuaris. Les bicicletes de muntanya tenen una sèrie de característiques que les diferencien de les altres, alhora que a major qualitat, major preu.

Per això en Re-Nuevo t'oferim les mountain bike de segona mà a preus es ocasió. I diem ocasió perquè són preus realment atractius sense perdre qualitat o cap prestació en les nostres bicicletes de segona mà.

Totes les nostres bicicletes estan en perfecte estat de conservació i ús, i estàs garantides durant tot un any. A més, si un cop et portes una bicicleta de muntanya de segona mà, no quedes satisfet, pots tornar-sense cap compromís durant els següents 15 dies de la teva compra.

En Renuevo som professionals del ciclisme de segona mà. Si tens algun dubte sobre ciclisme de muntanya pots apropar al nostre establiment o bé contactar amb nosaltres perquè el nostre expert en ciclisme de muntanya pugui assessorar amb rigor i adaptant-se a les teves necessitats.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples de bicicletes mountain bike de segona mà per al nadó que pots trobar en Re-Nuevo:

- Bicicleta GIANT RINCON E230654
- Bicicleta btt ORBEA SPRONT BIKE Mod. BI406 E226375
- Bicicleta de Piñon Fix SINGLE SPEED Negra E221715
- Mountain Bike ORBEA Mod. ÀNIMA Absalon E212965

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més bicicletes mountain bike disponibles).

Si vas a comprar o vendre bicicletes mountain bike o altres bicicletes de segona mà i vols saber més sobre elles, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Bicicletes de carretera de segona mà"

"Consells per comprar o vendre bicicletes de segona mà"

"Bicicletes plegables: una alternativa molt útil"

"Bicicletes elèctriques: transport ràpid i eficient"

"Comprar o vendre una bicicleta de segona mà: uns consells"

Ven o compra la teva bicicleta de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa.

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.