Bicicletes de carretera i urbanes de segona mà

Bicicletes de carretera i urbanes de segona mà

Avui en dia i des de ja fa uns anys el ciclisme de carretera està de moda, igual que el ciclisme urbà. Per qüestions saludables i d'oci, ambdós tipus de ciclisme estan avui a l'ordre del dia. Per poder dur a terme aquest esport és necessari comptar amb una bona bicicleta de carretera o urbana.

Re-Nuevo et proposa la bicicleta de carretera o urbana de segona mà. Es tracta d'una opció que et permet adquirir una bicicleta d'ocasió ajustada a les teves necessitats sense la necessitat d'haver d'invertir excessiu diners.

Les bicicletes de carretera i bicicletes urbanes que t'oferim estan en perfecte estat de funcionament i conservació, d'aquesta manera no has de renunciar a la qualitat ni a les prestacions. Bicicletes d'ocasió de totes les marques existents al mercat, totes elles amb garantia d'un any i per descomptat amb devolució acceptada dins dels primers 15 dies si el producte no és el que s'ajusta al que buscaves

Si tens dubtes a més, Re-Nuevo posa a la teva disposició a un expert en ciclisme que podrà assessorar en tots els aspectes relacionats amb aquest esport i amb l'adquisició de la teva nova bicicleta.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples de bicicletes de carretera i urbanes de segona mà que pots trobar en Re-Nuevo:

- Bicicleta passeig SPECIALIZED EXPEDITION SPORT + cadira per nen E226111
- Bicicleta passeig SPECIALIED EXPEDITION SPORT E232401
- Bicicleta de Carretera ZEUS Mod. ALUMINI 7005E224248
- Bicicleta elèctrica MONTY EF37E23118
(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més bicicletes de carretera i urbanes disponibles).

Si vas a comprar o vendre bicicletes de carretera i urbanes de segona mà o altres bicicletes de segona mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Bicicletes de carretera de segona mà"

"Consells per comprar o vendre bicicletes de segona mà"

"Bicicletes plegables: una alternativa molt útil"

"Bicicletes elèctriques: transport ràpid i eficient"

"Comprar o vendre una bicicleta de segona mà: uns consells"

Ven o compra la teva bicicleta de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.