Bicicletes BMX Freestyle i Trial de segona mà

Bicicletes BMX Freestyle i Trial de segona mà

Un dels extrems del ciclisme és el que es practica a través d'acrobàcies i piruetes d'estil lliure. Per a això és necessari comptar amb una bicicleta específica que compleix amb una sèrie de característiques pròpies d'aquesta disciplina.

Com sabràs i donat el tipus de bicicleta, el preu de les mateixes quan les volem adquirir noves és molt elevat. Re-Nuevo et proposa les bicicletes BMX FREESTYLE I TRIAL de segona mà. Aquestes bicicletes compleixen amb tots els requisits per practicar el teu esport lliure o el trial i com sempre, gaudeixen d'un any sencer de garantia. A més pots provar-durant els primers quinze dies, i si no us convenç, la pots tornar sense cap compromís.

Finalment i si tens algun dubte, pot apropar-te a nostre establiment o bé contactar amb nosaltres perquè el nostre expert en ciclisme d'estil lliure i trial pugui assessorar correctament i de forma rigorosa.

Per descomptat, els nostres preus en bicicletes de segona mà són autèntics preus d'oportunitat, sense renunciar a prestacions ni a qualitat.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

A continuació t'oferim uns petits exemples de bicicletes BMX Freestyle i trial de segona mà per al nadó que pots trobar en Re-Nuevo

- Bicicleta trial inspired Fourplay
- Bicicleta-moma
-360Bicicleta Bmx freestyle subsin
- Bicicleta MONTY 129 TRACK RojaE230849

(NOTA: aquests exemples no estan necessàriament actualitzades. A més d'aquests, hi ha més bicicletes BMX Freestyle i Trial disponibles).

Si vas a comprar o vendre bicicletes BMX Freestyle i trial de segona mà o altres bicicletes de sergunda mà i vols saber més sobre ells, fes click en els següents enllaços i accediràs a uns posts amb uns consells que, de ben segur, et podran ser d'utilitat.

"Bicicletes de carretera de segona mà"

"Consells per comprar o vendre bicicletes de segona mà"

"Bicicletes plegables: una alternativa molt útil"

"Bicicletes elèctriques: transport ràpid i eficient"

"Comprar o vendre una bicicleta de segona mà: uns consells"

 

Ven o compra la teva bicicleta de segona mà, d'una forma ràpida, senzilla i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic al botó correrspondiente:

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis en contactar-nos mitjançant la nostra pàgina de contacte, enviant un email a info@renuevo.es o usant el XAT que pots veure a baix a la dreta.

T'esperem!

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.