El robot de cuina Mycook de segona mà

El robot de cuina Mycook de segona mà

Són diversos els robots de cuina que podem comprar al mercat d'ocasió, per d'aquesta manera, estalviar alguns euros. En el post d'avui analitzarem les principals característiques d'un d'ells: el robot de cuina Mycook de segona mà.

EL ROBOT DE CUINA DE TAURUS

El nou robot de cuina Mycook de Taurus ha entrat fort i és una alternativa real a altres tipus de robots de cuina que ja porten anys venent-se. Les seves vendes cada vegada són més grans, de manera que ja són molts els robots Mycook de segona mà que pots trobar al mercat.

Aquest tipus d'equips són perfectes per realitzar tot tipus de plats i és perfecte tant si ets un novell en la cuina com si ets un expert cuiner. I igual que passa amb altres tipus de robots de cuina, la compra d'un Mycook de segona mà és una molt bona opció si vols estalviar una mica de diners.

Les característiques i principals funcions del robot de cuina Taurus Mycook de segona mà són:

- Potència del robot de 1600W

- Velocitat màx. de 11.000 rpm

- Pes 10 kg 

- Funcions bàsiques del Mycook: pica, mol, tritura, ratlla, trosseja, polvoritza, emulsiona, munta nata, pasta, elabora brous, cou pasta, cou al vapor, pesa, funció turbo.

- Cocció amb tecnologia d'inducció. Temperatura màxima de 120º

- Funció especial "Sofregit"

- Gerra de 2L de capacitat

- Disposa de fulles d'acer inoxidable d'alta qualitat

- Funció "Balança" d'alta precisió amb la qual pesar qualsevol tipus d'aliment 

- Espàtula i mesclador

- Etc ... 

A més a Re-Nuevo, com en tots els productes que tenim a la venda, podràs comprar el teu Mycook de segona mà amb 15 dies de prova i 1 any de garantia. I si el que vols és aconseguir una mica de diners pel que tu ja tens, no et preocupis, a Re-Nuevo també pots vendre'ns el teu. Te'l pagarem al millor preu.

Pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes pots accedir a la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. 

NOTA: No oblidis que per comprar el teu Mycook de segona mà només has de prémer el botó "COMPRAR" i si el que vols és vendre'l llavors prem el botó "VENDRE".

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.