Consells per vendre una THERMOMIX TM5 de segona mà

Consells per vendre una THERMOMIX TM5 de segona mà

Un dels productes estrella de la nostra botiga online és la Thermomix TM5. Sens dubte el que podríem considerar el robot de cuina per excel·lència i el més popular.

Si disposes d'una i pel que sigui estàs pensant en vendre-la, no deixis de llegir aquest post. Aquí et mostrem una sèrie de consells i trucs per a que puguis vendre la teva Thermomix TM5 de segona mà al millor preu i el més aviat possible.

>> Consulta el preu pel qual pots vendre-la en: Vendre la teva Thermomix TM5

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

Les principals consideracions per realitzar la venda de la teva Thermomix TM5 usada, són les següents:

- Neteja total: ja no només perquè es tracti d'un article de segona mà, sinó també perquè és un producte en el qual cuinarem menjar. Així que ja saps, abans de posar-la a la venda, has de realitzar una neteja a fons tant del roboten si, com dels seus accessoris. Una Thermomix TM5 ben neta, millora notablement les possibilitats de venda.

- Funciona tot bé?: per poder realitzar la venda i evitar futures reclamacions per part del "comprador", és bàsic que comprovis totes i cadascuna de les funcions de la Thermomix (selector velocitat, receptes, velocitat cullera i invertida, ...)

- Pantalla tàctil: has de verificar que tots els números funcionen i que el sistema tàctil funciona perfectament.

- El got i les fulles: neteja'ls a fons i verifica que no presenten defectes.

- La junta de la tapa: un dels elements que més es desgasten amb el pas del temps és la junta de la tapa. Comprova que no presenti crides o petites ruptures. Una bona manera de comprovar que tot esta correcte és afegint algun líquid a l'interior, tancant la tapa (amb el cubilite inclòs) i posant la Thermomix TM5 en marxa (velocitats altes). Si no surt res de líquid, pots estar segur que la junta està en òptimes condicions.

- La funció balança: prova-la afegint diferents pesos a l'interior per verificar que funciona correctament i que no et donarà futures sorpreses. Abans de vendre-la has d'estar completament segur que tot aquesta OK.

- Temperatura de cocció: comprova que la funció de temperatura funciona correctament ..

- Realitza fotografies de qualitat: al publicar un anunci de venda, no oblidis afegir fotografies que siguin de qualitat. Fotografia tots i cadascun dels detalls (botons, fulles, tapa superior, part posterior, ...). Tingues present que una bona foto és bàsica per a una venda ràpida i al preu desitjat.

- Posa-li un preu "competitiu": busca per internet el preu de venda d'una Thermomix TM5 de segona mà. El teu ha de ser similar, per d'aquesta manera ser "competitiu". Tingues en compte l'estat de conservació de la teva robot de cuina. Com millor sigui, més podràs demanar per ella.

- Accessoris i llibre receptes: si disposes d'ells, afegeix-los sempre al costat de la Thermomix TM5. No disposar d'ells (sobretot els accessoris), farà disminuir les teves possibilitats de venda.

Finalment, recorda que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de robots de cuina com la Thermomix TM5 de segona mà. I no oblidis, que a través de la nostra botiga en línia, ara pots vendre-la al millor preu i d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Thermomix TM5 de segona mà

Consells per comprar una Thermomix TM5 de segona mà

Thermomix TM31 o TM5 de segona mà Quines són les seves diferències?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.