Vendre via online les teves joies d'or. Com i on fer-ho?

Vendre via online les teves joies d'or. Com i on fer-ho?

Clic aquí per vendre online el teu or.

Per realitzar la teva venda, sempre pots acudir a algun establiment de "Compro Or" o a alguna joieria especialitzada en la compra de joies d'or (anells, polseres, collarets, cadenes, arracades, ...). Però si busques comoditat i facilitat a l'hora de vendre les joies, la millor de les opcions és acudir al mercat online.

Per això, en el post d'avui volem ajudar-te a vendre online les teves joies d'or de segona mà, ja sigui per guanyar alguns diners o perquè simplement ja no les fas servir.

VENDRE ONLINE OR

Cada dia són més el que utilitzen internet per realitzar tot tipus de gestions, teletreballar, realitzar les seves compres en línia i fins i tot vendre tot tipus d'articles de segona mà. Sens dubte, realitzar les teves vendes via online permet arribar a molts possibles compradors i incrementar les teves probabilitats d'èxit.

Hi ha infinitat de plataformes de compravenda, aplicacions, portals en els quals podràs vendre les teves joies, però només et servirà per contactar amb el possible comprador, ja que, en aquest tipus d'articles, en la majoria d'ocasions hauràs de quedar amb ell de forma presencial.

Una altra de les opcions és acudir a Renuevo (Joieria de Segona Mà) on podràs vendre totes aquelles joies que vulguis, prèvia taxació de les mateixes per part de la joieria. En aquest cas i arribats a un acord en el preu de compra, tu no hauràs de preocupar de res.

Nosaltres ens encarregarem et recollir les joies en la direcció que ens indiquis i un cop rebudes a les nostres instal·lacions i prèvia comprovació de les mateixes, procedirem a el pagament de la quantitat de diners acordada en 24 hores.

Podràs realitzar la venda d'una forma totalment senzilla i ràpida. I tot això sense haver de moure't de casa.

- Vendre Joies d'Or via Online

Així mateix i per ajudar-te a que la venda de les teves joies d'or sigui tot un èxit, a continuació t'enumerem una sèrie de consells, recomanacions i trucs que estem segurs seran del teu interès:

- Consells per vendre joies d'or de segona mà

- Què cal tenir en compte abans de vendre en línia teves joies d'or

- Recomanacions per vendre joies de marca en el mercat d'ocasió

- Com fer un anunci per vendre joies de segona mà

- Com fotografiar les teves joies de segona mà per a un anunci de venda

- Guia per comprar o vendre joies d'or de segona mà

Aprofitem per recordar-te que a Renovo (Joieria de segona mà) comptem amb més de 20 anys d'experiència en el mercat de compravenda d'or. Oferim la màxima serietat, confiança i garantia en tot el procés de compravenda. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.