Taxació per vendre les teves joies d'or de segona mà

Taxació per vendre les teves joies d'or de segona mà

Clic aquí per realitzar una taxació del teu or.

Un dels principals dubtes a l'hora de vendre les teves joies d'or és saber quina quantitat de diners podràs treure per elles. A la nostra joieria online posem a la teva disposició tot tipus de facilitats perquè puguis taxar les teves joies d'or de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda.

TAXACIÓ DE JOIES

Si estàs pensat en anar a un "Compro Or" per taxar i vendre les teves joies d'or, ara pots fer-ho sense haver de moure't de casa. Per a això només hauràs de visitar WWW.RENUEVO.ES i accedir a la Secció de Venda d'Or.

Hi trobaràs un formulari de contacte en on podràs informar-nos sobre totes aquelles joies d'or que vols vendre, perquè et passem la nostra millor taxació. Oferim el millor preu, màxima garantia i serietat.

Podràs vendre to tipus d'anells, polseres, collarets, arracades, ... ja estiguin en perfecte estat o en mal estat (joies a pes per fondre). Així mateix també estem especialitzats en la compra de joies de marca o amb pedres precioses (diamants, robins, maragdes, safirs).

I no només pots sol·licitar-nos taxació per vendre les teves joies d'or de segona mà, sinó que a més i si ho prefereixes podem passar-te taxació per realitzar la "Venda Recuperable" de les teves joies.

A continuació et mostrem els enllaços perquè escullis el que més t'interessi:

- Vendre Or (Sol·licita taxació)

- Venda Recuperable de joies d'or

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Renuevo també estem especialitzats en la venda d'infinitat de joies d'ocasió. No dubtis a visitar la nostra joieria online a l'hora de comprar-ne un. Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.