S’apropa San Valentí i no saps què regalar? Les joies perfectes per ella

S’apropa San Valentí i no saps què regalar? Les joies perfectes per ella

Falta molt poc pel dia més romàntic de l’any i si tens ganes d’afegir una mica d’emoció, preparar un sopar a la llum de les espelmes i regalar flors és una gran opció .. Però, què tal alguna cosa que duri per sempre com una joia?.  La idea de què una peça de joieria representa l’amor etern ens apassiona i és per això que aquest post va dedicat als enamorats que busquen el regal perfecte. 

Deixant de costat les targetes i les xocolates. 

Bé, ja hem dit que una joia és el regal perfecte. Però quina d’elles escollir? Anells, polseres, o arrecades. Hi han infinites possibilitats!  Si vols el nostre consell, concentrat en allò que la teva estimada pugui atresorar com un amulet i crea un ambient inolvidable abans d’entregar-li. Aquí et facilitem els nostres preferits. 

Arrecades amb brillants

Elegants, úniques i despampanants. Res com unes arrecades per lluïr fantàstica en ocasions especials (i per què no, també a diari). Ara només imagina la seva sorpresa al rebre unes arrecades d’or blanc de 18 quilats amb 33 diamants talla baguette (2,20 cts) i 92 brillants (1,30 cts).  

Joies amb l’essència de Roma

Així com l’amor, Roma no es va construïr en un dia. Res com una joia amb un missatge darrera, per això hem escollit la colecció Bvlgari B.zero com un dels millors regals de San Valentí. La grandesa d’una ciutat eterna transformada en anell, descobreix l’anell Bvlgari B.Zero 4 bandes amb diamants. 

Robí la pedra de la passió

Ja ho vam dir, el vermell robí ho és tot. Per això unes arrecades llargues amb diamants i robins li donaran el toc de romanticisme a qualsevol cita. És el tipus de joia que destaca les faccions de forma sutil i sofisticada. Te la imagines amb ells? 

El millor de tot? Són de segona mà, així que t’estalviaràs al menys el 50% del que costaria a una joieria convencional. Es a dir, no hi ha excuses per escollir el regal perfecte de San Valentí. 

Vols veure totes les joies disponibles? Fes click aquí! 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

 

Potser t’interessi: 

Quina és la millor qualitat d’or per a joies?

Els significats ocults de les gemmes: Ametista

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.