Què has de tenir en compte abans de vendre online les teves joies d'or?

Què has de tenir en compte abans de vendre online les teves joies d'or?

Clic aquí per vendre online joies d’or.

A l'hora de vendre joies d'or a internet, especialment si no ho has fet mai i no disposes d'experiència, poden sorgir-te diversos dubtes. Especialment sobre com has de fer-ho i en què t'has de fixar per fer-ho amb la màxima de les garanties.

En el post d'avui volem donar resposta a tots aquells dubtes que puguis tenir, especialment als que afecten la confiança de fer-ho a internet. Per això, a continuació et mostrem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis vendre tot tipus de joies de segona mà a través d'una botiga online.

VENDRE ONLINE JOIES D'OR

Per vendre les teves joies de segona mà via online i poder fer-ho amb la total seguretat que no tindrem desagradables sorpreses, la nostra recomanació és que tinguis en compte diversos aspectes. Vegem els que considerem de major importància:

- A qui vas a vendre?: en el cas que estiguis venent les teves joies en alguna botiga online, és important que puguis comprovar quin és el seu titular (sigui una empresa o particular). Busca dins dels apartats "Nota Legal", "Avís Legal" (o similars) que normalment es troben ubicats a la part inferior de la web. En el cas que aquesta informació no es trobi disponible, la nostra recomanació és que no hi venguis. És important que facis les teves vendes en botigues que et transmetin confiança.

- Reputació online: busca a internet la botiga en la qual estàs pensant en vendre les teves joies, per esbrinar que diuen altres clients. Et resultarà molt útil les opinions que puguis trobar a Google o al Facebook. En el cas que la botiga estigui ben puntuada i que els seus clients majoritàriament estiguin satisfets, és un indicatiu que la botiga online és seriosa i treballa de forma correcta.

- Facilitat de contactar: ​​és recomanable que la joyería online mostri de forma clara, diverses formes perquè puguis contactar amb ells (formulari, telèfon, email, ...). En el cas que no vegis cap possibilitat de contactar amb l'empresa, millor desconfiar d'ella.

- Serietat i professionalitat: al tractar-se de joies d'or, és important que tot el procés de venda es realitzi de forma professional. En cas que vegis poca serietat per part de l'empresa, millor desestimar la venda.

- Pes i quirats de la joia d'or: abans de vendre la teva joia d'or i per verificar que vagin a pagar-te un preu correcte, és recomanable que sàpigues quin és el pes del teu joia i els quirats (la majoria de les joies són de 18K). Per esbrinar el pes de la teva joia d’or, és recomanable que et facis amb una bascula de precisió. I recorda que has de saber el pes de l'or de la joia, per la qual cosa hauràs de restar del pes total, tot allò que no sigui or (perles, pedres precioses, diamants, parts de cuir, ...). Finalment, no oblidis que si la joia disposa de pedres precioses o si aquestes són de marca o de disseny (Bvlgari, Chopard, Cartier, Tous, Montblanc, ...) també influirà en el teu preu de venda (l’incrementarà); en canvi, si la joia disposa d'algun tipus de gravat, inscripció o trencament, el teu preu de venda serà inferior, ja que aquestes joies seran dutes a fondre.

NOTA: et recomanem la lectura del nostre post "Com saber a quin preu vendre les teves joies d'or de segona mà".

- Preu de compra visible: és important que les botigues online especialitzades en la compra de joies d'or siguin "transparents" i mostrin el preu que estan pagans per gram d'or.

- Realització d'un contracte: sempre que vagis a vendre joies d'or, l'empresa o botiga en línia que vagi a comprar-la haurà de realitzar un contracte de compravenda, per la qual cosa hauràs de proporcionar el teu NIF, NIE o passaport. Has de desconfiar d'aquelles botigues online que no t'ho demanin.

Finalment, recorda que a Renuevo (Joieria de Segona Mà) comptem amb una experiència de més de 20 anys en el que a compra i venda de joies d'or es refereix. Et convidem a visitar-nos a la nostra joieria online des d'on podràs vendre les teves joies usades d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre joies de marca de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.