Què comprovar al comprar unes arracades TOUS de segona mà

Què comprovar al comprar unes arracades TOUS de segona mà

Una de les joies Tous que més presència té en la nostra joieria d'ocasió són les arracades. I cada vegada són més els que es decanten per aquest tipus de joies, ja que permeten estalviar-te una important quantitat de diners en la seva compra.

Això si, són molts els dubtes que pots tenir abans de realitzar la seva compra. Per això, en el post d'avui volem mostrar-te totes aquelles comprovacions que sempre has de fer abans de comprar unes arracades Tous de segona mà.

NOTA: a mode informatiu les principals col·leccions de arracades TOUS són Sant Valentí, Baby, Boto, Color Kings, Confeti, Cruise, Dinah Round, Fancy, Gen, Infinit, Kaos, Les Classiques, Milosos, Mini Dolls, Nature, Odilia, Puppies , Silueta, Super Micro, Sospir, Sweet Dolls, Tack, Bear, color, Creu, Diamonds, Pearls, Somni, Happy Moments, Alecia, ...

CONSELLS COMPRAR ARRACADES TOUS

Igual que totes les joies d'or, les arracades Tous de segona mà són una excel·lent oportunitat per estalviar diners, ja que permeten fer-te amb elles a un preu més econòmic que el que podries costar-te nou. Això si, abans de comprar-les hi ha certs aspectes en què hauràs de fixar-te per garantir que no t'equivoquis en la compra.

Aquests són segons el nostre parer, totes les principals comprovacions que sempre hauràs de tenir en compte:

1.- Estat de conservació: com qualsevol joia usada, el seu aspecte visual ha de ser bo. Comprova i verifica que no presenti cap tipus de desperfecte, ratllada, ... Presta atenció a aquest aspecte, ja que al ser joies petites pot ser que se t'escapi algun petit detall.

2.- Que siguis d'or: ja sigui groc o blanc, l'or ha de ser or. Per això és important que comprovis la seva autenticitat. Al final del post et mostrem com pots esbrinar-ho.

3.- Autèntiques: com qualsevol joia de marca, les joies Tous també són susceptibles de ser imitades, per la qual cosa és important que prestis atenció a la seva autenticitat. Fixa't que el logo estigui gravat en els arracades.

NOTA: disposes de més info a "Consells per saber si una joia Tous és original"

4.- Que tanquin correctament: no oblidis verificar que el tancament dels arracades funcionen correctament i no es deixen anar o s'obrin. El millor per comprovar-ho és provant-te-les.

5.- Perles i pedres precioses: en el cas que les arracades TOUS portin algun tipus de pedra preciosa (brillant, maragda, ...) o perla, es important que realitzis una verificació de l’autenticitat de les mateixes. Aix imateix, comproba que estiguin fortamant fixades.

6.- Inscripcions: sempre t'has de fixar en què no hi hagi cap tipus de gravat o inscripció (noms, dates, inicials, ...) en els arracades. Mira bé per totes i cadascuna de les seves parts. Si n’hi ha alguna i no t'importa, recorda que és motiu suficient per demanar una rebaixa o descompte en el preu.

7.- Soldadures: en ocasions és habitual que una arracada pugui trencar-se per alguna de les parts (especialment alguns tancaments delicats). Per això, és important que verifiquis que no hi hagi cap tipus de soldadura que evidenciï un possible trencament.

Aprofitem per convidar-te a la nostra joieria online en la qual podràs escollir entre tota la nostra gran varietat de arracades Tous. I no oblidis que totes les nostres joies d'or de segona mà disposen del millor preu de mercat i disposen d'1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Posts relacionats:

Com saber si una joia és d'or 18K autèntic (Vídeo)

Comprar arracades Tous de segona mà

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.