Què comprovar al comprar joies de segona mà amb pedres precioses?

Què comprovar al comprar joies de segona mà amb pedres precioses?

Tant si són joies amb diamants (brillants), amb rubis, maragdes o safirs, sempre que vagis a comprar una d'aquestes joies en el mercat d'ocasió, és important que tinguis en compte certes recomanacions.

En el post d'avui et mostrem tot allò que sempre has de comprovar i verificar abans de comprar qualsevol joia d'or de segona mà amb pedres precioses.

NOTA: consells útils per a tot tipus de joies amb pedres precioses (anells, polseres, arracades, penjolls, polseres, ...).

COMPROVACIONS A REALITZAR

La joies que posseeixen algun tipus de pedra precioses (brillant, safir, maragda o rubí) solen ser d'elevat o molt elevat preu, de manera que comprar una d'aquestes joies al mercat de segona mà, és una excel·lent forma de estalviar-te diners.

Per garantir que no t'equivoquis, hi ha una sèrie de comprovacions que t'ajudaran a que la teva compra sigui tot un èxit. A continuació et mostrem les més importants:

- Estat visual: encara que es tracti d'una joia de segona mà, has de procurar que el seu estat sigui el millor possible. Comprova que la joia no estigui molt ratllada, amb algun petit cop o trencament.

- Talla: especialment important en els anells, polseres i collars. Has de verificar que són de la teva talla o de la mesura que busquis. Assegura bé aquest aspecte abans de comprar la joia de segona mà.

- Or i pedres autèntiques: aquesta és potser la més important de les comprovacions. Has d'estar segur que la joia que vagis a comprar és autèntica (tant l'or com la pedra preciosa). Si tens dubtes o no acabes d'estar-ne del tot segur, millor desestimar la compra.

NOTA: al final d'aquest post trobaràs informació per ajudar-te a realitzar aquestes comprovacions.

- Inscripcions i gravats: verifica que la joia a comprar no presenta cap tipus d'inscripció com ara dates, noms, inicials, ...

- L'encast: les pedres precioses han d'estar ben subjectes a la joia. Comprova que sigui així i que la o els muntures estan en bon estat.

- Garantia: presta atenció a on vagis a comprar una joia de segona mà amb pedres precioses. L'establiment, joieria o botiga online ha de transmetre confiança i garantia. No oblidis sol·licitar el teu tiquet o factura de compra. Pots comprovar si la botiga és seriosa, buscant informació (o reputació) d'ella a internet.

No deixis de visitar la nostra joieria online en la qual podràs comprar o vendre tot tipus de joies d'or de segona mà. A més ara pots fer-ho sense moure't de casa i d'una manera fàcil i ràpida. Màxima garantia i professionalitat.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com comprovar si una joia d'or és autèntica

Com comprovar si un diamant de segona mà és autèntic

Quines són les marques per identificar joies d'or?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.