Les joies imprescindibles per aquesta temporada.. les següents!

Les joies imprescindibles per aquesta temporada.. les següents!

Aquests darrers anys hem vist grans canvis i nous dissenys a la moda, però.. què succeeix amb les joies? Quasi paradoxicament, a mida que es creen noves tendències a joieria veiem com antics models s’alcen a una gloriosa resurrecció.

Potser es degui a que hem aprés la lliçó: la joieria és un element atemporal que val la pena aprofitar per lluïr a qualsevol context i ocasió. Les joies han demostrat ser un concepte en sí mateix que no resulta incompatible amb noves idees, colors o temps. 

I malgrat a simple vista podríem creure que l’univers de la joieria no pren grans riscosestètics, això va molt allunyat de la realitat i el millor de tot és que no tenen per què ser noves per pertànyer a aquesta era. 

Descobreix la nostra colecció de joies de segona mà fent click aquí 

1- Una de les tendències que sembla predominar en tots els escenaris del disseny aquestaa temporada (i de les que venen) és la tornada a l’opulència i el maximalisme, les joies prenen protagonisme per treure’ns tota la discreció de la quarentena (com podem veure a la colecció de Chanel fall-winter 2021/2022).

Per cert, si parlem de grans tendències és indispensable nomenar la logomanía que hem vist a bosses, peces de roba, bufandes, gorres, fundes per a mòbils, etc. i sembla lògic que aquesta línia es traslladi a joieria. Gucci, Chopard o Hermès (entre altres) agafen les rendes d’aquest camí. Podem veure-ho a la campanya de Chanel aquesta temporada i la model Micaela Arganaraz a on llueix una cascada de collarets i pulseres amb penjolls. Com recrearíem aquest look? Probablement amb una pulsera carregada d’ovals o una clàssica barbada amb penjoll (i per què no les dues). A més, no podrà faltar un accessori maximalista com el collaret de baules amb boletes  i si ets més arriscada i t’entusiasme la logomania el penjoll estil Chanel es un must have no creus?

 2- Si el teu és la moda bohèmia, estilosa i del més elegant no et pots perdre la desfilada de Etro fall-winter 2021. Si hi ha una una cosa que caracteritza a la firma són les seves peces recordant als als anys 70, els patrons i per què no a Jimmi Hendrix. Malgrat es clar, aquí estem parlant de joieria i el que va cridar la nostra atenció és el collaret de serrells que per un moment ens transporta a l’època de Janis Joplin per recrear un look similar a aquest tenim varies possibilitats, en el lloc numero 1 el collaret amb aplicacions circulars, en el número 2 el collaret de xarxa i per últim el collaret i veneciana.

Tres opcions per elevar el teu outfit i explorar el teu costat més autèntic i una mica excèntric.

 3- Si et preguntem quina és la joia més icònica que mai passarà de moda, en quina penses? Si tens en ment qualsevol peça de Bvlgari B.Zero, has encertat. Hiha alguna cosa a aquesta colecció que l’ha convertit en un clàssic poc convencional - com afirma Bvlgari. Què és exactament? no ho sabem, però segur que el seu format inspira en el coliseu romà que és bàsicament l’anfiteatre més conegut del món té alguna cosa a veure.  Una colecció que ha trascendit l’espai i el temps. Com podem veure a Lisa de Black Pink, el seu inimitable disseny, atemporalitat i enlluernadors diamants són una declaració d’estil que arrasa en tot el món.  I el millor de tot és que pots trobar el collaret Bvlgari B.zero d’or rosa, ceràmica i pavé de diamants de segona mà a Renuevo, i si ets més dels anells i l’or blanc també podràs trobar l’anell Bvlgari B.Zero 4 bandes amb diamants d’or blanc

Ja estàs llesta per aquest hivern? No et perdis la nostra selecció de joies de segona mà a Renuevo

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit.

 

Potser ‘interessi: 

La clau per mantindre i netejar les teves joies de segona mà 

4 joies per arrasar aquesta tardor 2021

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.