Guia definitiva per fer servir collarets d’or

Guia definitiva per fer servir collarets d’or

És Agost i estem en ple estiu, el que ens dona l’excusa perfecta per començar a fer servir collarets, o almenys fer-ho més seguit perquè resulta què és el complement ideal per elevar quasi tots els nostres looks. Com? Aquí t’ho expliquem. 

El to de la teva pell 

Existeixen una infinitat d’opcions a l’hora d’escollir un nou collaret d’or. (hi han de diferents tonalitats, mides i formes) que pots combinar segons l’ocasió o activitat. Per exemple, l’or groc ressaltarà el teu brozejat a la platja o a algun pla diurn, pel contrari l‘or blanc lluirà molt bé a les pells amb tonalitats més fredes o durant la nit amb un bonic vestit negre. 

Collarets amb diamants 

Una de les tendencies que ha sabut romandre durant el temps són els collarets amb diamants, cridarà l’atenció a l’instant i et donarà una apariència opulenta i sofisticada. Malgrat si només poses un penjoll amb un brillant solitari aconseguiràs un look més sutil però veritablement distingit. Sabem que el diamant en sí mateix és irresistible , però aquest té diferents qualitats, colors i puresa. Vols saber com reconeixer-les? Fes clic aquí! 

Per descobrir els collarets amb diamants disponibles a Renuevo Fes clic aquí. 

Els collarets i les formes del rostre 

Hem de contemplar que cada stil de collaret afavoreix més o menys segons quines faccions de rostre tinguem. Així com un collaret ample ajudarà a desviar l’atenció d’un mentó angulós a una cara rodona o quadrada li sentarà millor un collaret llarg, pel contrari a aquelles amb colls allargats que lluiran millor amb uns curts. 

Eleva el teu look 

Certes peces poden semblar senzilles si no els hi agregues algun complement, com per exemple un collaret. Si fas servir estils de roba llises pots posar-te dos o tres collarets en capes per cridar l’atenció sobre el teu rostre. I les cadenes petites i fines són un plus en vestits amb escot pronunciat. 

Estem d’acord en què els collarets són un accessori molt femení que pots fer servir tant a la feina com en un cocktail, no per res aquesta tendència ha sabut romandre durant el temps desde les antigues civilitzacions fins a dia d’avui només és qüestió d’animar-se i jugar amb tots els estils! 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Galit. 

 

Potser t’interessi: 

Les 6 joies més maques per menys de 500€ 

6 arracades que pots (i has) de portar tots els dies

​​

 

 

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.