Descobreix les marques i símbols per identificar un anell d'or de segona mà

Descobreix les marques i símbols per identificar un anell d'or de segona mà

Sempre que vagis a comprar un anell d'or en el mercat d'ocasió un dels dubtes que pots tenir és la que afecta la seva autenticitat.

Per ajudar-te a reconèixer si un anell d'or de segona mà és d'or autèntic, un dels procediments a seguir és fixant-te en les marques i símbols que han d'estar gravats en l'anell. En aquest post te'ls mostrem tots.

NOTA: independentment dels signes que apareguin, no deixis de llegir el nostre post "Com esbrinar si una joia d'or de segona mà és autèntica".

SÍMBOLS I MARQUES D'OR EN UN ANELL

Com en un altre tipus de joies, en tots els anells, aliances, segells, solitaris, ... de segona mà sempre has de poder veure gravats en ell, una sèrie de símbols o marques que informen sobre si l'anell està realitzat en or autèntic, així com els quirats d'aquest. Són marques de mida petita per la qual cosa hauràs observar l'anell per totes les seves parts a la recerca d'aquestes marques.

Les principals marques que trobaràs gravades i que informen tant del tipus d'or com de la quantitat d'or pur utilitzat són les següents:

- 18K RGP, 18K GF (Gold Filled): en aquest tipus d'anells és important recalcar que el gravat indica que l'anell només té una capa d'or 18K; és a dir, es tracta d'un anell d'or xapat. El cos interior de l'anell estarà realitzat en algun tipus de metall.

- 10K, 10KP, 417: s'utilitza per a totes aquells anells de 10 quirats. Tenen un percentatge d'or pur del 41,6%.

- 14K, 14Kt, 14KP, 585: marques dels anells de 14 quirats (disposen d'un 53,8% d'or pur).

- 18K o 18kt: és la marca de la majoria d'anells d'or de segona mà que trobaràs al mercat. Correspon a anells realitzats en or de 18 quirats (75% d'or pur). Aquesta marca, símbol o segell es troba en anells d'or dels Estats Units o el Japó.

- 750: idèntic a les joies de 18K o 18kt, però s'utilitza per informar del tipus d'or d'aquells anells realitzades / fabricats a Europa.

- 22K, 916, 917: informa sobre que l'anell d'or és de 22 quirats i que tenen un 91,6% or pur.

- 24K: per anells d'or 24 quirats. És a dir, indica que l'anell ha aquesta realitzat en 100% or pur.

Aprofitem per convidar-te a visitar el nostre blog (Secció Joies) en el qual trobaràs tot tipus de consells, recomanacions, ... sobre infinitat de joies d'or usades.

No deixis de visitar la nostra joieria online. En ella podràs comprar o vendre tot tipus d'anells d'or de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense la necessitat de moure't de casa. Així mateix, no oblidis que a Renuevo oferim 15 dies de prova i any de garantia en totes les nostres joies.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar anells de segona mà

Comprar anells amb brillants de segona mà

Consells per comprar un anell d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.