Consells per vendre anells Tous amb diamants de segona mà

Consells per vendre anells Tous amb diamants de segona mà

Clic aquí per comprar un anell Tous.

Els anells Tous són una de les joies més venudes al mercat d'ocasió i tot i que hi hagi molta demanda, si vols vendre un anell Tous amb Diamants de segona mà, hauràs de tenir present una sèrie d'aspectes i recomanacions.

VENDRE ANELLS TOUS AMB BRILLANTS

Tenir en compte alguns d'aquests consells que enumerar a continuació, et servirà per aconseguir que la teva venda es realitzi de forma fàcil, ràpida i al millor preu possible.

Abans de res, és important recalcar que un dels aspectes bàsics s'ha de centrar en fer que el teu anell Tous amb brillants destaqui per sobre dels de la possible competència. Així que recorda, has de cuidar el màxim tot el que afecti la seva venda (anunci, aspecte visual, ...).

Vegem els de major importància:

- Ofereix la màxima informació: has d'informar sobre tot el relatiu a l'anell Tous. Indica quin és el seu model o col·lecció (Atelier, Alevia, Fancy, Dinah, Happy Moments, Les Classiques, Icon Mesh, Milosos, Puppies, Sileta, Riviere, ...), el seu pes, el color i tipus d'or, el nombre i quirats de el diamant, tipus d'anell (anell, aliança, anell de compromís, ...), així com la resta d'informació.

- Neteja: l'anell has d'estar en òptim estat visual i sense restes de brutícia. Neteja'l bé perquè el seu aspecte visual sigui el millor possible. Un anell ben net i brillant transmetrà garantia.

NOTA: descobreix com fer-ho al nostre post "Com netejar una joia d'or amb brillants".

- Talla: informa sobre quina és la talla del teu anell. És una de les informacions vitals i que no has d'oblidar.

- Estat de conservació: has d'informar sobre quin és l'estat real de l'anell. Si té alguna ratllada, cop o petit desperfecte és important que informes sobre això. Et evitarà futures sorpreses o queixes per part de l'possible comprador.

- Preu: pot ser-te d'utilitat buscar per internet el teu mateix anell de segona mà per a esbrinar a quin preu s'està venent. Així mateix, no oblidis que el teu preu de venda final ha de tenir en compte el seu estat de conservació. No demanis una quantitat desorbitada per ell, ja que dificultarà la teva venda.

- Un bon anunci de venda: un anunci de qualitat és imprescindible perquè puguis vendre el teu anell Tous amb brillants de segona mà al millor preu. Tingues cura del títol, la descripció així com l'aspecte general de l'anunci. Afegeix diverses fotos de la teva anell Tous a l'anunci; fotos que siguin de qualitat, ben il·luminades i enfocades. No et limitis a una foto general, és recomanable que facis diverses fotos detall en què el comprador pugui apreciar correctament quin és l'estat real de l'anell.

- Certificat d'autenticitat i caixa original: si disposes d'això, afegeix-ho juntament amb l'anell i informa sobre això en el teu anunci.

No deixis de visitar la nostra joieria online, hi trobaràs tota mena de joies d'or Tous de segona mà amb la màxima de les garanties. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.