Consells per comprar una cadena d'or de segona mà

Consells per comprar una cadena d'or de segona mà

Clic aquí per comprar una cadena d'or.

Sempre que vagis a comprar una cadena d'or al mercat d'ocasió, ja sigui per a dona o per a home, és important que tinguis en compte certs aspectes i facis diverses comprovacions.

Per ajudar-te a fer-ho compartim amb tu els principals consells i recomanacions perquè puguis comprar tot tipus de cadenes d'or de segona mà.

PRINCIPALS COMPROVACIONS

Actualment hi ha infinitat de tipus de cadenes (venecianes, forzet, Singapur, barbades, alternada, tourbillon, bizantina, Gucci, espiga, ...) d'or groc o or blanc. Per això és previsible que en el mercat de segona mà puguis trobar fàcilment el model de cadena d'or que més encaixi amb els teus gustos i amb el teu pressupost o preu.

Això si, per garantir que no tinguis futures sorpreses desagradables, és important que abans de realitzar la compra prestis atenció a certs aspectes. Vegem els consells de major importància:

- Aspecte visual: abans de res és imprescindible que et fixis en el seu aspecte i que verifiquis que no presenta alguna zon. Si presenta excessiva brutícia indicarà que el seu propietari/a no ha estat molt curós/a amb la joia.

- Pes i longitud de la cadena: són els factors que més influiran en el seu preu final, especialment el seu pes. Has de conèixer tant el pes com la longitud abans de realitzar la compra. Sol·licita aquesta informació al venedor i si és possible comprova-ho personalment amb una cinta mètrica i una bascula de precisió. El pes serà molt important conèixer-ho en el cas de les cadenes d'or massís.

- El sistema de tancament: comprova que estigui en bon estat i que tanca correctament i de forma ferma.

- Les baules: verifícal-les totes i presta atenció al fet que no n’hi ha cap de trencat, mig obert o en mal estat.

- La seva autenticitat: ja sigui d'or blanc o groc, és important que comprovis si la cadena és d'or autèntic i que no es tracti d'una joia falsa o simplement banyada.

NOTA: per això recomanem la lectura dels nostres posts "Com saber si una joia d'or és autèntica" i "Quines són les marques per identificar joies d'or".

- Cadenes de marca: en el cas que la cadena d'or sigui d'alguna marca de luxe (Cartier, Chopard, Tous, Gucci, ...) és important que verifiquis la seva autenticitat. També és recomanable que demanis informació sobre quin és el seu model.

- El seu preu: abans de comprar una cadena d'or, recomanem que t'informis sobre el preu aproximat de les cadenes d'or en el mercat de segona mà. Per a això pots buscar per internet a diverses botigues o plataformes de compravenda de joies de segona mà. Això si, tingues present que el preu dependrà del seu pes i del seu estat de conservació. En el cas de les joies de marca, el seu disseny i imatge i marca també condicionaran el seu preu final.

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra joieria en línia, on podràs comprar tot tipus de joies d'or de segona mà (cadenes, collarets, anells, arracades, polseres, ...) d'una manera fàcil, ràpida i sense moure't de casa. Així mateix, no oblidis que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les nostres joies. Comptem amb una experiència de més de 20 anys.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Cadenes i cordons d'or de segona mà

Com netejar una cadena d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.