Consells per comprar joies d'or de segona mà

Consells per comprar joies d'or de segona mà

Una de les particularitats i semblances que podem observar al comprar una joia d'or nova, és el seu preu. Normalment serà un preu elevat o molt elevat.

Però si el que busquem és estalviar alguns diners i no pagar un preu tan alt, el més aconsellable és acudir al mercat d'ocasió a la recerca de joies a preu d'oportunitat. Per facilitar-te aquesta tasca, en el post d'avui et mostrem un seguit d'interessants consells perquè puguis comprar joies d'or de segona mà amb total garantia.

JOIES D'OR DE SEGONA MÀ

Encara que molt més barates que noves, les joies de segona mà poden seguir mantenint un elevat preu. És per això, que abans de comprar-ne una, és recomanable tenir en compte certs aspectes.

A continuació et mostrem els més importants:

1.- Aspecte visual: l'estat de conservació ha de ser bo o molt bo. No aconsellem comprar joies d'or que estiguin molt ratllades, defectuoses, amb algun cop, trencades, ... Presta especial atenció a aquest punt i revisa-les a consciència.

2.- Autenticitat de l'or: encara que pugui semblar evident, la joia ha de ser d'or. Hem de ser estrictes en aquest punt i assegurar-nos que la joia és d'or autèntic. I no oblidis comprovar els quirats de la joia.

Molt de compte amb totes aquelles joies xapades en or o que simplement no són d'or. Recorda que les joies han de disposar de la marca (o signe) que les identifica com joies realitzades en or.

Et recomanem la lectura d'aquest article (inclou Vídeo): Com saber si una joia d'or és autèntica

3.- Gravats: verifica que la joia no presenti cap tipus d'inscripció o nom gravat en ella.

4.- Pedres precioses: comprova que siguin autèntiques i que están en bon estat i correctament agafades a la joia.

NOTA: disposes de més informació a "Com saber si un DIAMANT (o brillant) és autèntic (Part 1)"

5.- Pes de l'or: és important que comprovis quin és el pes de la joia, en concret l'or. Per a això hauràs descomptar (el més precís possible) qualsevol part que no sigui or (pedres, corretges o cadenes pell, perles, ...). Un cop fet això, divideix el preu de la joia entre el pes (gr.) I obtindràs el preu per gram d'or. D'aquesta manera podràs esbrinar si estàs o no davant d'una bona oportunitat de compra.

NOTA: en el cas de les joies de marca o de disseny, aquest preu per gram pot encarir-se, ja que no només s'ha de tenir en compte la quantitat d'or, sinó que també s'ha de tenir en compte el disseny, la imatge i marca, ...

6.- Marques conegudes: especial atenció a totes aquelles joies d'or de segona mà de marca (Cartier, Bulgari, Tous, ...). Comprova que siguin autèntiques. També és recomanable que vinguin acompanyades del seu certificat d'autenticitat.

7.- Confiança i garantia: el nostre consells és que sempre compris a botigues que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin garantia. No oblidis mai demanar el tiquet o factura de compra.

8.- El preu: molt de compte amb les "superofertes". Si el preu de la joia d'or és exageradament baix, pot ser degut al fet que es tracta d'una joia falsa o de dubtosa procedència.

NOTA: disposes de molta més informació i consells sobre joies d'ocasió a "Guia per comprar o vendre joies d'or de segona mà"

Finalment recorda que a Re-Nuevo podrà comprar tot tipus de joies d'or de segona mà a preu d'oportunitat. I no oblidis que totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a visitar la nostra botiga online (Joieria de Segona Mà), en la qual podràs comprar (o vendre) joies, d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com saber si una joia d'or és autèntica

Consells per vendre joies d'or de segona mà

Consells per comprar joies d'or amb diamants de segona mà

Regalar joies d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.