Consells per comprar joies CHOPARD de segona mà

Consells per comprar joies CHOPARD de segona mà

Chopard és un fabricant de joies d'or de luxe, d'elevadíssima qualitat i amb un disseny excepcional. Això si, totes tenen una particularitat: són cares.

Per això, si vols estalviar diners en la seva compra, una molt bona idea és acudir al mercat d'ocasió. Per ajudar-te a fer-ho, en aquest post et mostrem un seguit de consells perquè puguis comprar joies d'or Chopard de segona mà.

NOTA: aquests consells són útils per comprar infinitat de joies Chopard (anells, polseres, anells, arracades, collarets, braçalets, ...).

ASPECTES A TENIR EN COMPTE

Abans de comprar una d'aquestes joies és important que inverteixis una mica de temps. Tracta de realitzar diverses proves per tal que la compra de la teva joia Chopard sigui tot un èxit.

Aquestes són les principals comprovacions a realitzar:

- Com es troba la joia?: fixa't bé en l'estat de conservació de la joia. Verifica que no presenti cops, ratllades importants, petites ruptures, ... Si el seu estat no és òptim, la nostra recomanació és que no la compris.

- Brillants (Diamants): moltes joies Chopard presenten brillants. Si és així, hauràs de comprovar que aquests no estan trencats, que estan fermament agafats a la joia, que no en falta cap i que siguin autèntics.

NOTA: disposes d'informació sobre com comprovar-ho a "Com saber si un brillant és autèntic o real".

- Altres pedres precioses: en el cas que disposi d'altres pedres precioses (maragdes, ametistes, turqueses, ...), es comprovarà el mateix que en el punt anterior.

- Gravats: evita comprar qualsevol joia d'or Chopard que presenti inscripcions o gravats. Mira bé tota la joia i verifica totes les parts.

- Or de 18K: totes les joies Chopard són d'or de 18 quirats (or groc, or rosa i or blanc). Has d'assegurar-te que la joia sigui d'or autèntic i real. Recorda que cap joia Chopard estàs xapada en or, totes estan fetes completament en or de 18K.

NOTA: et recomanem la lectura de "Com saber si una joia és d'or de 18K?"

- Compte amb els "preus molt baixos": desconfia de totes aquelles joies Chopard que tinguin un preu exageradament baix, ja que podria tractar-se d'una joia falsa o d'origen il·lícit. Evidentment, sempre has d'evitar comprar aquest tipus de joies en basars, "top manta", ...

- Autenticitat: comprova que la joia sigui autèntica. Per estar-n’he segur pots acudir a un Distribuïdor oficial de la marca. Així mateix, sempre que puguis sol.lícita que et lliurin la joia juntament amb algún tipus de certificat d'autenticitat.

- Garantia: la nostra recomanació és que sempre compris en joieries de la teva sencera confiança i si és possible que també ofereixin algun tipus de garantia. Al comprar demana sempre el tiquet o factura.

I no oblidis que a Renuevo pots comprar i vendre joies d'or Chopard de segona mà. Ara pots fer-ho mitjançant la nostra joieria en línia, d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I recorda que totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria online de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Compra venda de joies d'or CHOPARD de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.