Consells per vendre una cadena d'or de segona mà

Consells per vendre una cadena d'or de segona mà

Clic aquí per vendre una cadena d'or.

Si disposes d'alguna cadena que ja no fas servir ni et poses mai, la millor de les opcions per guanyar una mica de diners és vendre-la al mercat d'ocasió.

En el post d'avui t'enumerem una sèrie de consells i recomanacions perquè puguis vendre la teva cadena d'or de segona mà d'una forma ràpida i a el millor preu possible.

VENDRE CADENES D'OR

Abans de realitzar la teva venda és important que tinguis en compte certs aspectes i consells perquè la teva venda sigui tot un èxit. A continuació, et mostrem alguns dels més importants:

- Aporta informació: has d'oferir les màximes dades possibles sobre la teva cadena d'or. Algunes de les característiques més importants són el tipus d'or (14/18/24 K), el pes, la longitud, tipus de cadena.

- Sempre ben neta: abans de posar a la venda la teva cadena, és important que facis una bona neteja de la mateixa. El seu aspecte visual ha de ser el millor possible. Una bona neteja sempre transmetrà major garantia.

- Verifica tancament i baules: per evitar futures sorpreses és recomanable comprovar que totes les baules estan en bon estat i que el tancament funciona correctament.

- Pedres precioses: en el cas que la cadena (o collaret) tingui algun tipus de pedra preciosa (diamant o brillant, safir, maragda, robí) has d'informar-ne en el teu anunci.

- Anunci de qualitat: si vols fer la venda en línia de la teva cadena d'or de segona mà és important que facis un anunci que sigui de qualitat i que destaqui per sobre dels de la possible "competència". Hauràs de realitzar un bon títol i detallada descripció (sempre sense faltes ortogràfiques) en què informes clarament sobre la cadena, les seves característiques i el seu estat de conservació. Així mateix hauràs d'afegir diverses fotografies de qualitat (ben il·luminades i enfocades).

- Contracte de compravenda: al tractar-se d'una joia d'or i tenint en compte que el seu preu pot ser elevat o molt elevat, a Renuevo recomanem que sempre facis un petit contracte de compravenda en sondi hauràs de deixar constància de tot el que afecta la seva venda .

NOTA: no deixis de llegir el nostre post "Com preparar un contracte de compravenda de segona mà".

Finalment, aprofitem per convidar-te a visitar la nostra joieria online de segona mà. En ella podràs comprar i vendre tot tipus de joies usades amb la màxima garantia i confiança. Més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.