Consells per vendre un anell d'or de segona mà

Consells per vendre un anell d'or de segona mà

Els anells o aliances s'utilitzen com a adorn de la mà ja des de l'antic imperi egipci, convertint-los en una de les principals i més cobejades joies de l'actualitat, tant en el mercat nou com de segona mà.

Si estàs pensant en vendre’n un al mercat d'ocasió, ja sigui via presencial o mitjançant internet, és important que tinguis present certs aspectes. Per ajudar-te a això, en el post d'avui et mostrem un seguit d'interessants consells perquè puguis vendre el teu anell d'or de segona mà.

VENDRE ANELL D'OR DE SEGONA MÀ

Al vendre anells d'or, és primordial transmetre confiança i garantia, per la qual cosa hem de ser exigents en tot el relatiu a la pre-venda (canal de venda, preu, anuncis, ...). Haurem de fixar-nos en certs aspectes i que ens ajudaran a que la nostra venda sigui reeixida.

Els principals consells i recomanacions de venda són:

1.- Neteja: has de fer que el teu anell transmeti garantia, pel que és més que important que aquest presenti un estat visual i de conservació impecable. Per això, hauràs de fer una bona neteja del mateix.

NOTA: disposes d'info sobre com fer-ho en "Saps com netejar les teves joies d'or?".

2.- Atenció amb les inscripcions: presta atenció i verifica que el teu anell d'or no presenta cap tipus d'inscripció o gravat (data, nom, ...). Tingues present que un anell amb inscripcions és molt menys “vendible”, per tan hauràs de baixar el seu preu de venda.

3.- Quirats de l'anell: encara que l'usual és que el teu anell sigui de 18 quirats, hi ha anells de diferents quirats. Per això, hauràs d'especificar-ho a l'hora de vendre el teu anell d'or.

NOTA: descobreix els quirats del teu anell a "Quines són les marques per identificar les joies d'or?".

4.- Talla: existeixen anells de diferents talles, de forma que sempre hauràs informar el comprador sobre aquest aspecte. També hauràs de posar la talla de l'anell en tots els teus anuncis de venda.

NOTA: si no coneixes la talla del teu anell de segona mà, no deixis de llegir aquest post "Com saber la talla d'un anell de segona mà (Part 1) i (Part 2)".

5.- Pedres precioses: molt de compte en el cas que el teu anell presenti algun tipus de pedra preciosa (brillant o diamant, safir, maragda, ...) ja que el seu preu de venda haurà de ser significativament superior.

6.- Confiança i garantia: a l'hora de vendre el teu anell d'or de segona mà és recomanable que ho facis en botigues, establiments, webs, ... que transmetin confiança i garantia. Si prefereixes vendre-ho a un particular, tracta que tot el procés de venda es produeixi de forma seriosa i "professional". I no oblidis que en Renuevo sempre recomanem que facis un petit contracte de compravenda.

7.- Caixa i Certificat autenticitat: si disposes d'ells no oblidis lliurar-los juntament amb el teu anell, especialment en el cas d'anells de marca (Cartier, Tous, Bvlgari, ...). D'aquesta senzilla manera les teves probabilitats de venda augmentaran.

8.- Anunci: els teus anuncis de venda han de ser d'elevada qualitat per destacar sobre la possible "competència". Tingues present que a l'hora de vendre un anell d'or no només influeix el preu, sinó que influeix el tipus d'anell, el color de l'or, el disseny, la talla, ... i és important que tota aquesta informació quedi reflectida en la descripció i sense faltes ortogràfiques. Així mateix, hauràs de realitzar diverses fotos de l'anell sobre un fons blanc, ja que d'aquesta manera la joia destacarà molt més. No oblidis que la fotografies també han de ser de qualitat i estar ben enfocades i il·luminades.

9.- Com han de pagar-te?: doncs senzillament com el possible comprador desitgi. Per això i per facilitar la teva venda, és important que ofereixis el màxim nombre possible de mètodes de pagament (efectiu, transferència bancària, PayPal, contra reemborsament, ...).

Finalment, aprofitem per informar-te que a la nostra joieria online pots comprar tot tipus d'anells  i aliances d'or de segona mà al millor preu i amb 1 any de garantia. No deixis passar l'ocasió de vendre els teus anells d'or usats d'una forma fàcil, ràpida i sense moure't de casa. Paguem en 24 hores.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats.

A quin preu has de vendre el teu anell d'or de segona mà?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.