Consells per vendre joies de marca de segona mà

Consells per vendre joies de marca de segona mà

Fes clic aquí per vendre les teves joies.

Cada dia són més els que decideixen rebuscar en els seus joiers a la recerca de joies d'or que ja no fan servir, per d'aquesta manera vendre-les al mercat d'ocasió i aconseguir una mica de diners.

Especialment si disposes de joies de marca, aquest post és per a tu. Ens centrarem en mostrar-te tots aquells consells i recomanacions perquè puguis vendre les teves joies de marca de segona mà al millor preu i amb totes les garanties.

NOTA: aquest post et serà útil per a joies de les principals marques com poden ser Tiffany’s, Cartier, Gucci, Bvlgari, Versace, Buccellati, Piaget, Chopard, Montblanc, Mikimoto, Montblanc, Tous, ...

VENDRE JOIES DE MARCA

En la majoria d'ocasions quan decideixes vendre una joia d'or usada, el preu de venda vindrà determinat per 3 factors: el tipus d'or, el pes i el seu estat de conservació. Això si, sempre que la joia no sigui de marca.

Per a totes aquelles joies de marca (o de luxe), hem de tenir present un 4t factor: la pròpia marca. Tingues present que el preu nou d'una joia de marca en particular, vindrà determinat, a part de l'or (o pedres precioses), pel seu disseny i per la pròpia imatge de marca.

Per ajudar-te a realitzar la venda d'aquest tipus de joies, a continuació adjuntem alguns consells que sempre hauràs de tenir en compte:

1.- Com està la joia?: una joia de marca pot estar en excel·lent estat, en bon estat, usada, amb algun defecte o trencament, ... i evidentment aquest determinarà el preu de venda final. Així que no oblidis establir el preu d'acord al seu estat. Hauràs de ser objectiu en aquest aspecte.

2.- Neteja-la bé: tracta que la teva joia de marca llueixi com el primer dia, de manera que abans de vendre-la és important que facis una bona neteja de la mateixa. Un artícle de segona mà es básic que estigui net per transmetre confiança.

3.- Busca el model exacte: sempre és recomanable saber el model de la joia que vas a vendre. Per això, entra a la pàgina web oficial de la marca i navega a la recerca del model exacte. En cas que la teva joia sigui "antiga" és probable que no la localitzis.

4.- Quin és el seu preu nou i de segona mà: més recomanable encara que el punt anterior és conèixer el seu preu (tant el nou com el de segona mà). Navega per internet a la recerca d'aquesta informació. Conèixer el seu preu sempre t'ajudarà a poder fixar un preu de venda que sigui bo i competitiu.

5.- Brillants o altres pedres: tingues present que les joies de marca amb diamants, perles, safirs, maragdes, ... tenen un preu molt superior. Tingues present aquest aspecte a l'hora de posar el teu preu de venda.

6.- Inscripcions: si la teva joia de marca disposa d'algun tipus de gravat, hauràs de posar un preu de venda inferior. Fes-te la següent pregunta; ¿Compraries una joia en la qual estigui gravat un nom o una data?

7.- Afegeix la caixa original i altres: les joies de marca són joies de luxe i d'elevat preu, de manera que si disposes de la caixa, manuals, certificats, ... sempre, sempre, hauràs incloure'ls. D'aquesta manera augmentaran les teves probabilitats de venda i podràs fer-ho a un millor preu.

8.- Facilita el pagament: diners són diners, de manera que facilita al màxim la forma de pagament. Com més mètodes de pagament acceptis, millor que millor (pagament en metàl·lic, transferència bancària, xec conformat, PayPal, ...)

Finalment, et convidem a visitar la secció "Vull Vendre" de la nostra joieria online, en la qual podràs vendre tot tipus de joies d'or de segona mà. Recorda que a Renuevo t'oferim el millor preu de mercat i que pots vendre les teves joies d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria joieria professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.