Consells per comprar una polsera massissa d'or de segona mà

Consells per comprar una polsera massissa d'or de segona mà

Cada vegada més, a l'hora de realitzar les nostres compres de joies, tractem de buscar aquelles que permetin estalviar-nos diners o que estiguin a un preu d'oferta. I sens dubte, el mercat d'ocasió és el marc ideal per trobar veritables preus d'oportunitat.

I en el cas de les polseres massisses, a causa de l'elevat pes d'or que solen tenir, encara és més gran la quantitat de diners que podries arribar a estalviar-te. Això si, recorda que hauràs de tenir en compte una sèrie de consells i recomanacions perquè puguis comprar una polsera massissa d'or de segona mà amb total garantia.

NOTA: aquests consells et resulttaran útils per a tot tipus de polseres d'or massisses (polsera, esclava, polsera "no m'oblidis", setmanari, braçalets polsera de canya, ...).

POLSERES MASSISSES D'OR

El preu de les joies ve determinat per diversos factors: el tipus d'or, el disseny, la marca i el PES. Pel que és previsible que qualsevol polsera massissa tingui un preu elevat o molt elevat a causa del seu pes (sol ser alt). Per això, encara que de segona mà el seu preu serà inferior que nou, si estàs pensant en comprar una d'aquestes joies, hauràs de desemborsar una quantitat important diners.

Per no equivocar-te en la teva compra i per evitar futures sorpreses, aquests són els principals consells de compra i algunes comprovacions que sempre hauràs de fer:

1.- Estat visual: presta atenció i mira bé la polsera per detectar qualsevol possible desperfecte (cops, ratllades, petites ruptures, ...). Comprova totes les baules, verifica que el tancament funciona bé, ...

2.- Gravats i inscripcions: la nostra recomanació és que no compris polseres massisses d'or que presentin algun tipus de gravat o inscripció (noms, dates, ...).

3.- Tipus d'or: tot i que la majoria de joies són d'or de 18K, fixa't que la polsera sigui del tipus d'or que diu el venedor.

NOTA: més info a "Marques i signes que identifiquen el tipus d'or d'una joia".

4.- Autenticitat: no oblidis mai prestar atenció a aquest aspecte i recorda que sempre has de verificar que la polsera sigui d'or massís autèntic.

NOTA: si vols saber com fer-ho, no deixis de consultar el nostre post "Com saber si una joia d'or és autèntica".

5.- Preu: un element que pot resultar important per esbrinar si la polsera d'or massissa disposa d'un bon preu, és el preu per gram d'or. (Divideix el preu total entre el pes (Gr.). Tingues present que a l'hora de comparar preus de joies, sempre hauràs de fer-ho mitjançant preu/gr.

NOTA: de totes maneres, recorda que hi ha certs elements que també influeixen en el preu a part del pes i que podrien encarir el preu total (joies de marca o de disseny, joies antigues, joies amb certes particularitats, ...).

6.- Garantia: recomanem que sempre compris polseres d'or massís de segona mà en joieries que siguin de la teva confiança i que t'ofereixin algun tipus de garantia.

Finalment, aprofitem l'ocasió per informar-te que a Renuevo (Joieria de segona mà) pots comprar tot tipus de joies d'or de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I no oblidis que oferim 1 any de Garantia en totes les nostres joies d'or.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.